Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2012

Päivä 98 / 98

Tanja mukana hakuprosessissa ydintiimin rinnalla

Big Brotherin hakuprosessi etenee. Lomakehaku on päättynyt ja tuotanto on alkanut seulomaan asukaskandidaateista ne parhaimmat jatkohaastatteluissa. Hakuprosessissa on tällä kertaa rooli myös viime vuoden BB-asukas Tanjalla.

Hakuaika tämän vuoden BB:hen päättyi huhtikuun lopussa. Tuotannon valitsemat henkilöt pääsevät hakulomakkeen lähettäneistä jatkoon, joita tuotanto on käynyt haastattelemassa eri puolella Suomea. Tämän jälkeen on vuorossa ryhmävaihe, jossa asukaskandidaateille teetetään erilaisia tehtäviä ja testejä haastattelun lisäksi.

Normaalisti ryhmävaiheessa ydintiimi pitää langat käsissään, mutta tänä vuonna tähän on ilmeisesti tullut pieni muutos. Tuotanto on kutsunut avukseen viime kauden BB-asukas Tanjan, joka on BB:n Facebook-sivujen mukaan mukana hakuprosessissa. Virallisilla BB:n Facebook-sivuilla on viime viikolla julkaistu kuvia Tanjasta BB-tuotannon tiloista sekä BB-talon sisällä että sen ulkopuolella tuotannon tiloissa.

Yhdessä kuvassa Tanja istuu viime vuoden päiväkirjahuoneessa ja toisessa Tanja on pihalla, jossa on jo purettu vanhoja rakenteita uutta BB-taloa varten. Sen tarkemmin Facebook-sivuilla ei valoteta Tanjan roolia hakuprosessissa. Jo alkuvuodesta BB:n Facebook paljasti, että Tanjalla on salatehtävä, joka on nyt siis tämä hakuprosessissa mukanaolo jossain muodossa. Tuotanto ei ole kommentoinut Facebook-merkintöjä tai Tanjan roolia.

Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy syksyllä Subilla.

Suomen Big Brotherin viralliset Facebook-sivut

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2012 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2012 Sub.