Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2012

Päivä 98 / 98

IS-blogi: BB saa uudet juontajat

Big Brother saa kahdeksannelle kaudelleen uudet juontajat, kertoo toimittaja Katri Utula Ilta-Sanomien blogissaan. Uudet juontajat julkaistaan keskiviikkona Subin lehdistötilaisuudessa.

Kaksi viimeistä kautta BB:n juontajina toimineet Susanna Laine ja Elina Viitanen eivät jatka toimissaan tulevalla BB-kaudella, kertoo Utula blogissaan. Hänellä ei ole tietoa uusien juontajien nimistä, vaan lisätietoa saadaan Subin keskiviikkona järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Susanna on juontanut BB Talk Show'ta kausilla 2010 ja 2011 ja BB-töidensä ohella nainen on ollut myös näyttelijänä Hämeenlinnan kaupunginteatterissa ja juontajana Iskelmä-radiossa. Elina on toiminut BB Extran ja BB Talk Show'n juontajana niin ikään kahdella viime kaudella. Elina on tullut tunnetuksi myös juontajana The Voicella, Radio Novassa ja Subin Teräspallit-ohjelmassa.

Jo tämän viikon maanantaina Sub julkisti MTV Median Spotti-palvelussa tulevan syksyn ohjelmakarttansa, jossa paljastui kahdeksannen BB-kauden aikataulu. Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy Subilla 28. elokuuta.

IS-blogi: Seuraavat BB-juontajat ovat... (Ilta-Sanomat 29.5.2012)

Lue myös:
Big Brotherin startti jälleen elokuun viimeisellä viikolla

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2012 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2012 Sub.