Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Mari Sainio palaa Big Brotherin juontajaksi!

Suomen ensimmäisen Julkkis-Big Brotherin juontaja paljastui torstaina. Kyseessä ei ole uusi kasvo, sillä BB-juontajaksi palaa Mari Sainio, joka juonsi Suomen BB:tä sen ensimmäisillä kausilla.

Mari Sainio (o.s. Kakko) oli Suomen ensimmäinen BB-juontaja yhdessä Vappu Pimiän kanssa. Mari juonsi Suomen Big Brotherin kaksi ensimmäistä kautta 2005 ja 2006 Talk Show'ta Vapun hoitaessa BB Extrat. Marin lopetettua BB:n juontamisen, Vappu siirtyi Talk Show'n puikkoihin.

Kun Mari oli poissa BB:stä, realityohjelma ehti näkyä Suomessa kahdeksan kautta ennen kuin ensimmäinen julkkiskausi näki päivänvalon. BB-faniksi tunnustautuva Mari oli Subin haastattelussa innoissaan paluustaan "kotiin". Jo ensimmäisellä juontopestillään Mari sanoi eläneensä ja hengittäneensä BB:tä 24/7:n kautta myös tv-lähetysten ulkopuolella.

Ainoa kysymysmerkki tulevan syksyn juontamisen suhteen olivat lapset, koska perheen molemmat vanhemmat ovat kiinni BB-projektissa. Mari aviomies on Big Brotherin pääohjaaja Kim Sainio ja heillä on myös kaksi lasta. Lasten ja kodin hoitamisesta lupasivat huolehtia kuitenkin Sainioiden isovanhemmat, joten Mari pystyi ottamaan juontopestin vastaan. Subin haastattelussa Mari arveli, että heidän syksyynsä ei juuri muuta BB:n lisäksi mahdu. Mari tulee juontamaan ensi syksynä sekä Talk Show't että Extrat, eli töitä on kuutena päivänä viikossa.

Iltalehden haastattelussa Subin kotimaisten ohjelmien vastaava tiedottaja Katja Viitalähde-Annala kommentoi Marin valintaa juontajaksi. Viitalähde-Annalan mukaan Mari sopii ohjelman juontajaksi erityisen hyvin ja Mari on Viitalähde-Annalan mukaan "tosi sisällä" Big Brotherissa.

Vuoden 2006 Big Brotherin jälkeen Mari on juontanut Wikipedian mukaan mm. Viihdeuutisia MTV3:lle vuonna 2007, Neloselle Reikä seinässa -kilpailuohjelmaa 2009 ja TV2:lle HulaHula-visailuohjelmaa 2012. Ennen BB:tä Mari tuli tunnetuksi TV1:n Lista- (1998-2000) ja Noutajat.net-ohjelmista (2000), kertoo Wikipedia.

Suomen Big Brothereiden juontajina on nähty kaudesta 2005 alkaen kaikkiaan seitsemän juontajaa ja yksi tuuraaja. Talk Show'ta ovat juontaneet Marin ja Vapun lisäksi Susanna Laine ja Elina Viitanen. BB Extran puikoissa on kahdeksan kauden aikana nähty Vappu, Janne Kataja, Jani Toivola, Elina, Cristal Snow sekä kaksi lähetystä tuuraajana viime syksynä ollut entinen BB-asukas Niko N.

Julkkiskaudella nähdään poikkeuksellisesti vain yksi juontaja, kun tavallisilla kausilla juontajia on ollut aina kaksi. Kahtena viime kautena BB-juontajana ollut Elina Viitanen päätti jättää Isoveljen hellän huoman ilmeisesti omasta tahdostaan. Iltalehden haastattelussa Elina totesi, että hänellä ei ollut ohjelmalle enää uutta annettavaa juonnettuaan Extraa kaksi ja Talk Show'ta kolme kautta. Elina sanoi Iltalehdelle aloittavansa uuden vaiheen elämässään ja nauttia vähemmän kiireisestä syksystä mm. jatkamalla juontamista radiossa.

Subin ensi syksyn BB-aikatauluista ei ole tihkunut sen tarkempaa tietoa vielä. Se torstaina varmistui, että BB-Päälähetysten lisäksi syksyn tarjontaan kuuluvat tuttuun tapaan BB Talk Show ja BB Extra, jotka ovat suoria lähetyksiä. Lähetysaikoja tai kauden alkua ja pituutta ei ole julkaistu. Mari kertoi iltapäivällä Radio Novan haastattelussa, että julkkisten kiinnostus Julkkis-BB:tä kohtaan on ollut kova.

Julkkis-BB käynnistyy Subilla ensi syksynä.

Lue lisää:
Mari Kakon haastettelu Subin nettisivuilla
Iltalehti: Julkkis-BB:ssä kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.