Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Tepolle salatehtävä, pääsy VIP-alueelle panoksena päivätehtävässä

Lauantaina BB-talossa oli niin tapahtumantäyteinen päivä, että kaikki tapahtumat jäivät osalle asukkaista arvoituksiksi. Tarjolla oli salatehtävää ja päivätehtävässä sähköshokkeja.

Salatehtävän suorittajaksi oli valikoitunut Teppo Säkkinen, joka oli voittanut BB-Sykkeen Katsojan valinnan äänestyksen tällä viikolla. Tepon tehtävänä oli suorittaa kiusallinen salatehtävä, johon kuului sarja pieniä tehtäviä. Tietenkään Teppo ei saanut jäädä kiinni salatehtävästään, jotta se onnistuisi. Onnistuessaan Tepolle olisi luvassa mieluisa yllätys.

Tepon piti suorittaa kuusi tehtävää, jotka kohdistuivat muihin asukkaisiin. Tehtävät sai suorittaa omaan tahtiin, mutta Teppo ei tuntunut saavan tehtävää käyntiin ilman Big Brotherin hoputusta. Saatuaan tehtävän päiväkirjahuoneesta, Teppo vain pohdiskeli strategiaansa pitkän tovin. Vasta BB:n puhuttelun jälkeen Teppo tarttui toimeen.

Tehtäviin kuului mm. Aleks Vehkalan moittiminen siitä, että hän haisi hielle tai epäillä Anu Saagim-Ratian rintojen aitoutta. Tepon piti sanoa näistä asianosaisille ja lähinnä nuo aiheuttivat hämmennystä, eikä riitoja syntynyt.

Yksi mielenkiintoisimmista tilanteista oli myös naisasukkaan iskeminen, jossa Teppo yritti iskeä Sara Sieppiä, vaikka he olivat olleet edellisiltana riidoissa. Samalla kuitenkin Teppo onnistui pyytämään riitelyä anteeksi, vaikka jälkikäteen Tepon erikoinen käytös herätti Sarassa ja paikalla olleessa Aleksissa lähinnä ihmetystä tyyliin "kuka toi luulee olevansa".

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi Tepon piti sanoa Johanna Salmiselle, ettei hän pitä Johanna Salmisen meikkaustyylistä ja todeta Claudia Evelle, ettei Teppo usko Claudian selvännäkökykyihin ja pitää selvännäkemistä huuhaana. Lisäksi Tepon täytyi iskeä jokin naispuolinen asukas ja halata jotain BB-talon asukasta minuutin ajan.

Teppo sai suoritettua kaikki tehtäväosiot. Olivatko tehtävät hyväksytysti suoritettu, se riippuu Big Brotherista.

Sähköshokeilla festareiden VIP-alueelle

Päivän ohjelmassa oli myös aktiviteettia kaikille asukkaille. Asukkailla oli mahdollisuus ansaita paikka BB-festareiden VIP-alueelle valitsemansa asukkaan kanssa. Parin piti onnistua päivätehtävässä, jossa piti arvata aikaa. Mikäli erehtyy ajan arvauksessa, tulee parin toiselle osapuolelle sähköshokkeja. Asukkaiden piti arvata, kuinka pitkä aika minuutti heidän mielestään on ja parhaat pääsisivät VIP-alueelle.

Uuden päivätehtävän saatuaan asukkaiden piti valita pari, eli asukas, jonka he haluavat kutsua VIP-alueelle. Parit muodostuivat helposti. Esimerkiksi Saran annettua "kutsun" Aleksille, Aleks antoi "kutsun" Saralle. Myös muut asukkaat toimivat samoin, eli asukkaat "kutsuivat" VIP-alueelle aina toisensa.

Päivätehtävässä taloon oli tuotu sähköshokkilaite, jonka ympärille pari asettui istumaan naamat vastakkain. Toinen parista toimi napin painajana ja toinen sai anturin sormeensa. Tehtävä oli sellainen, että napin painajan painettua punaista nappulaa, hänen piti arvata minuutin pituus ja, kun minuutti on hänen mielestään kulunut, painetaan nappulaa uudestaan. Jos arvaus osuu täysin oikein, mitään ei tapahdu, mutta jos aika on liian lyhyt tai pitkä, toinen asukas saa 1 000 voltin sähköshokin.

Osa asukkaista hieman jännitti sähköshokkia, mutta Aleks vakuutti, ettei 1 000 volttia ole kovin paljon. Arvaukset menivät laidasta laitaan, esimerkiksi Saran ja Aleksin kohdalla arvaukset heittivät vain 3-6 sekuntia, kun taas Johannan ja Claudian kohdalla heitto oli puolen minuutin luokkaa. Kukaan ei onnistunut arvaamaan aikaa täysin oikein.

Asukkaat olivat uupuneet päivän askareista ja päivätehtävän tuloksen julkistus tapahtui kesken asukkaiden päiväunien. Asukkaille lähetetyssä putkipostissa kerrottiin, että parhaan arvauksen teki Sara, joka erehtyi minuutin arvauksessa vain kolme sekuntia. Big Brother palkitsi parhaat ajan arvaajat ja Saran lisäksi VIP-alueelle pääsivät myös Aleks, Teppo ja Anne-Mari Miettinen.

Muut asukkaat ovat tavallista festarikansaa ja he pääsevät BB-festareille ja heidän on tultava toimeen lavan eteen toimitetuilla tarvikkeilla. Päivätehtävän tulos hämmensi asukkaita, sillä he luulivat kaikkien pääsevän VIP-alueelle. He epäilivät, että BB oli mennyt muuttamaan tehtävän sääntöjä kesken kaiken. Claudia protestoi, että he olivat julkkiksia, eikä heidän tarvitse mudassa möyriä.

BB-festarit järjestetään BB-talon pihalla, jossa VIP-alueella on kaikki talon palvelut käytössä. Muut asukkaat saavat käyttää tehtäväalueen pk-huonetta ja WC:tä ja he saavat mennä VIP-alueen kautta vain mennäkseen pk-huoneeseen tai vessaan. Festarit saatiin käyntiin joidenkin asukkaiden nurinasta huolimatta. BB-festareilla esiintyy ilmeisesti ainakin Private Line akustisesti.

Lue tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Kiusallisia tilanteita
Sähköistä tunnelmaa
Sähköistä tunnelmaa - tulos

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.