Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Viimeisessä hyväntekeväisyyskilpailussa moottoriurheiltiin

Julkkis-Big Brotherin viimeisessä hyväntekeväisyyskilpailussa asukkaat pääsivät ajamaan pienoismalliautolla radalla, joka oli rakennettu BB-talon sisään. Asukkailla oli viimeinen mahdollisuus kasvattaa koko kauden keräämäänsä tehtäväpottia.

Iltapäivällä asukkaat saivat kuulla, mikä on kuudennen viikon hyväntekeväisyyskilpailu. BB-taloon oli ilmestynyt rata, joka oli teipein merkattu olohuoneen lattiaan. Asukkaiden piti ajaa pienoismalliautolla rata mahdollisimman nopeasti parikilpailuna. Kaksiosaisen kilpailun suoritusta seurasi ratavalvoja, joka toimi auton palauttajana radalle, jos se karkasi kuljettajaltaan.

Ensimmäisessä osassa rata ajettiin pareittain niin, että kumpikin parin osapuoli ajoi radan, mutta eri suuntaan. Jokainen pari ansaitsi tehtäväpottiin 200 euroa, mikäli parin yhteisaika jäi alle kahteen minuuttiin. Kilpailun toisessa osassa kaikkien asukkaiden piti saada rata suoritettua yhteisaikaan, joka ei saanut ylittää 12 minuuttia, jotta 400 euroa kilahtaisi tehtäväpottiin. Parit olivat Niko Saarinen ja Johanna Salminen, Sara Sieppi ja Jori A. Kopponen sekä Anu Saagim-Ratia ja Aleks Vehkala.

Viihdyttävimmän suorituksen tarjosi molemmissa kilpailuissa Niko. Katsojina olleet muut asukkaat saivat seurata varsin äänekkään suorituksen, kun Niko manasi, kun auto ei kulkenut, niin kuin Niko halusi. Aina, kun auto ajautui yli rajojen, ratavalvoja soitti äänimerkkiä ja palautti auton takaisin radalle. Jokaisesta ulosajosta seurasi aikasakko.

Asukkaat onnistuivat ensimmäisessä osassa keräämään täydet 600 euroa tehtäväpottiin, mutta toisessa osassa 12 minuutin alitus jäi vain haaveeksi. Niko oli vuorossa viimeisenä, mutta hänen suorituksensa aikana aika ylittyi niukasti. Epäonnistuttuaan Niko hieman hermostui ja vaati Big Brotherilta hyvitystä suorituksestaan, koska radan loppuosasta, koska silloin auto meni Nikon mukaan "kuin raketti".

Kauko-ohjattavan pienoismallin ajamisesta parhaiten suoriutuivat Sara ja Jori, jotka joutuivat taiston tauottua vielä lehdistötilaisuuteen kansainvälisen lehdistön eteen, jona toimi tietenkin muut asukkaat. Lehdistötilaisuudessa toimittajina toimineiden asukkaiden piti esittää kysymykset "rallienglannilla" ja Saran ja Jorin piti vastata samalla tyylillä. Mikäli lehdistötilaisuudesta tulee viihdyttävä, vaikuttaa se tehtäväpotin kokoon.

Saralta ja Jorilta tentattiin lehdistötilaisuudessa kilpailun kulusta, mutta myös voittajien välisestä suhteesta. Sara tuli paljastaneeksi, että hänellä ja Jorilla on suhde ja heillä on salainen lapsi nimeltään Antero. Lehdistötilaisuuden lopuksi Saran ja Jorin piti antaa vielä kommentit myös suomeksi ja perinteiseen tyyliin siinä kehuttiin oma tiimi ja auto. Jori lisäksi haistatteli kansainväliselle lehdistölle pilke silmäkulmassa ennen lehdistötilaisuuden päättymistä.

Viimeisessä hyväntekeväisyyskilpailussa asukkaat onnistuivat saamaan kilpa-autoiluosuudesta yhteensä 600 euroa. Onnistunut lehdistötilaisuus kasvatti asukkaiden pottia 200 eurolla, joten tällä viikolla kasaan kertyi yhteensä 800 euroa. Tehtäväpotissa oli viidessä viikossa kertynyt 4 607 euroa ja, kun siihen lisätään vielä tämän viikon osuus, on kokonaispotti yhteensä 5 407 euroa.

Tehtäväpottiin kertyneet varat lahjoitetaan Julkkis-Big Brotherin voittajan toimesta hyväntekeväisyyteen. Se kohde, mihin voittaja rahat lahjoittaa, paljastetaan vasta Finaalissa ensi sunnuntaina.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Hyväntekeväisuuskilpailu: Nopeat ja raivoisat, osa 1
Hyväntekeväisuuskilpailu: Nopeat ja raivoisat, osa 2
Lehdistötiedote
Hyväntekeväisyyskilpailu: Tulos
Analyysi: Näin paljon rahaa on jo kerätty hyväntekeväisyyteen

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.