Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta 2014!

Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta 2014! (Kuva: Flickr.com Creative Commons -lisenssi.)

Vuosi on taas lopuillaan ja on aika rauhoittua. Nyt voi toivotella hyvän joulun toivotukset ja onnea uudelle vuodelle Big Brother Fanisivujen käyttäjille.

Tämän vuoden Big Brother päättyi normaalia aikaisemmin, kun Julkkis-Big Brother oli vain kuusi viikkoa pitkä. Syksy on siis saattanut BB-faneilta tuntua hieman tylsältä, sillä usein BB.tä on saanut seurata suunnilleen joulukuun alkupuolelle saakka viimeiset kahdeksan vuotta. Toisaalta joillekin se on saattanut olla helpotus.

Big Brotherin osalta ensi vuoden odotuksia on, jatkuuko BB Suomessa ja, jos jatkuu, niin missä muodossa. Luultavasti kovin pikaisesti tätä tietoa ei saada, vaan uskoakseni BB:n jatkosta kuullaan aikaisintaan maaliskuun tietämillä. Niinpä asiasta ei kannata nyt stressata, vaan kannattaa rauhoittua ja nautia joulusta ja uudesta vuodesta.

Toivotammekin kaikille Big Brother Fanisivuston käyttäjille oikein mukavaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2014! Kiitos tästä vuodesta!

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.