Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Takaisin lepsuiluun

Viikko sitä kesti, mutta sitten palattiin vanhaan. Onko tästä kaudesta enää mihinkään?

Big Brother kiristi linjaansa viime viikolla Kiron Kivikolla, mutta maanantain jälkeen se on muisto vain. Aluksi asukkaat olivat hyvin tarkkoina sääntöjen noudattamisen kanssa ja jopa pelkäsivät Big Brotheria, mutta kovin kauaa tätä ei kestänyt, vaan asukkaat taantuivat entiselleen. Jennakin, joka kivikkorangaistuksensa jälkeen vannoi, ettei riko sääntöjä, on palannut lähemmäksi sitä vanhaa Jennaa.

Nyt asukkaat saavat taas elää kuin pellossa, eikä tarvitse välittää juuri mistään. Esimerkiksi keskiviikon bileissä useat Kellarin asukkaat rikkoivat paljon sääntöjä humalassa, mutta minkäänlaisia rangaistuksia ei kuulunut. Jonathan, joka on valinnut omavaltaisesti muille asukkaille sääntövahtaajia, rikkoi itse kiroilukieltoa runsaasti. Tätä myös ihmeteltiin Kartanon puolella.

Tokihan Big Brother on epäreilu ja aina rangaistusgeneraattori ei osu kohdalle. Syytä kuitenkin olisi pitää rangaistuslinja tiukkana, kun sille linjalle kerran lähdettiin. Jo BB:n uskottavuuden kannalta olisi järkevää toteuttaa kiristynyttä linjaa, kun kaudesta on luvattu rankkaa ja alkukausi on ollut pelkkää "suffelia".

Tätä menoa kausi alkaa olla silmissäni menetetty tapaus, ellei tähän liity Big Brotherin kieroa ajattelutapaa. Positiivisesti ajatellen Big Brother voisi totuttaa asukkaat jälleen lepsuiluun ja täräyttää sen jälkeen taas kovat rangaistukset. Voisiko Suomen BB:n tuotanto olla näin fiksu?

En jaksa uskoa tähän ja vaikka näin olisi, mielestäni se olisi väärä signaali. Nyt olisi pitänyt hyödyntää Kiron Kivikon pelotevaikutus. Näyttäisi kuitenkin siltä, kuten viime viikon kolumnissani pelkäsin, Kiron Kivikko on vain yhden viikon hupi, eikä sen enempää.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
Marko Räsänen
+1 #1 nappiin sanottuMarko Räsänen 12.10.2014 00:14
Olisi hyvä jos joku voisi suoraan tuotannolta kysyä, miten he aikovat kritiikkiin reagoida.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.