Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Juonittelutila aukesi Jonnalle ja Jennalle

Tällä BB-kaudella juonittelu on sääntöjen mukaan kielletty. Big Brotherilla on kuitenkin halutessaan mahdollisuus muuttaa sääntöjä ja tiistaina juonittelusääntöä hieman höllennettiin, kun juonitteluhuone otettiin käyttöön.

Juonittelukielto palasi BB-taloon täksi kaudeksi. Tiistaina Big Brother antoi asukkaille mahdollisuuden päästä juonitteluhuoneeseen, jona toimi BB-talon tehtävähuone. Yhdellä asukkaalla oli arvonnan kautta mahdollisuus voittaa pääsyn juonitteluhuoneeseen valitsemansa asukkaan kanssa.

Big Brother oli toimittanut Kartanon olohuoneeseen pallon, jonka sisällä oli kapseleita, jotka sisälsivät laput asukkaiden nimillä varustettuna. Jussi sai toimia arvontamestarina, kun hän poimi yhden kapselin pallosta. Nimi paljastui hitaasti, kun Jussi luki lapusta nimen alkavan J-kirjaimella. Lopulta jännitys laukesi, kun Jussi sanoi arvonnan voittaneen Jonnan.

Jonna hämmästyi voitostaan, eikä hän olisi aluksi halunnut voittaa tätä arvontaa. Sitten Jonna aloitti kovan pohdinnan, kenet valitsisi kanssaan juonitteluhuoneeseen. Jonna sai kovasti ohjeita muilta asukkailta, kenet valita ja tarvitseeko huoneessa juonitella vai voiko puhua vaikkapa säästä. Eniten äänessä oli Jussi, joka hermostutti jatkuvalla selityksellään ainakin Tuijan ja Nimon.

Valintansa toisesta asukkaasta juonitteluhuoneeseen Jonna teki päiväkirjahuoneessa. Valinta kohdistui Kellarissa asuvaan Jennaan, joka sai ainakin Jussin pasmat sekaisin, joka oli niin varma, että Jonna valitsee Jonathanin. Kun Jonna ja Jenna lähtivät juonitteluhuoneeseen, muille asukkaille Big Brother avasi olohuoneen television, josta asukkaat saivat katsoa Jonnaa ja Jennaa. Telkkari oli tosin äänettömällä.

Juonitteluhuoneessa Jonna ja Jenna ruotivat luvan saatuaan mm. viime viikon nimeämiset, joissa naiset kertoivat toisillensa, keille olivat antaneen nimeämispisteitä valenimeämisissä. Tämän jälkeen he pohtivat, keille he antaisivat pisteitä tällä viikolla ja molemmilla nousivat esiin ainakin Jussin ja Armin nimet, Jenna mainitsi myös Markun yhtenä ehdokkaanaan.

Keskustelu Jonnan ja Jennan välillä jatkui kepeästi muiden asukkaiden katsoessa sohvilla, vaikka mitään he eivät kuulleet. Jonnan ja Jennan keskustelu ei kuitenkaan mennyt pahantahtoiseksi missään vaiheessa. Naiset myös korostivat, että he kyllä pystyvät sanomaan samat asiat kasvotusten, jos tarve niin vaatii.

Erityisesti Jonnan ja Jennan hampaissa oli Jussi, jonka päsmäröinti ja jatkuva spekulointi on heitä ärsyttänyt. Lisäksi Jussissa naisia on päähän ottanut, että hän on "tiennyt" kaikki käänteet, mitä talossa on tapahtunut tai tulee tapahtumaan. Big Brotherin ilmoitettua ajan loppuneen, naiset eivät saaneet puhua juonitteluhuoneen tapahtumista.

Kun Jenna oli palannut takaisin Kellarin puolelle, Jonna, Jonathan ja Jenna puivat vielä juonitteluhetkeä. Jonathan hekumoi, kun oli nähnyt Armin ilmeet naisten keskustellessa ja Jonathan oli arvannut joitakin puheita huulilta luvun perusteella. Kolmikko spekuloi, että supattelu tulee lisääntymään selän takana illan tapahtumien seurauksena.

Tunnelma BB-talossa tiivistyi, kun Big Brother on jälleen hieman hämmentänyt soppaa.

Lue juonitteluhuoneen tehtävänanto BB-nettisivuilta

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.