Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Armi nappasi sädekehän itselleen

Eilen BB-talon olohuoneeseen ilmestyneen enkelipatsaan sädekehän itselleen nappasi Armi. Aamun tunteina sädekehän ottanut Armi hankki näin itselleen koskemattomuuden.

Ennen aamuherätystä ja muita asukkaita Pertti ja Armi olivat heränneet normaalia aikaisemmin. Olohuoneessa he pohtivat sädekehän ottamista ja siitä aiheutuvaa porua. Lopulta Armi päätti laittaa sädekehän kutreilleen.

Kun sädekehä oli Armilla, alkoivat hän ja Pertti valmistaa aamupalaa. Pertti naureskeli Armin kanssa, että hän haluaa ehdottomasti nähdä muiden reaktiot ensimmäisenä.

Muiden asukkaiden herättyä monen asukkaan tunnot olivat, että he eivät olleet uskoa Armin tekoa. Esimerkiksi Jenna oli hyvin ärsyyntynyt, että nainen oli tehnyt tempun ja ottanut sädekehän itselleen. Jonathan muistutti Jennaa, että uhreilla oli nyt yksi murhaajakandidaatti vähemmän pohdittavanaan. Tämä ei tosin Jennaa paljon lohduttanut, sillä Armi ei ollut Jennan mukaan hänen ja Annan epäiltyjen listalla.

Koskemattomuudesta Operaatio syysmyrskyn suorittamisen ansiosta nauttiva Andte ihmetteli myös Armin valintaa koskemattomuudesta. Andten mukaan hän olisi arvostanut enemmän, jos koskemattomuus oli hankittu hänen tapaansa syysmyrskystä. Toinen syysmyrskyläinen Jonathan oli puolestaan arvellut Armin käyttävän tilaisuuden koskemattomuuteen hyväkseen ottamalla enkelin sädekehän päähänsä.

Sädekehän ottaminen tarkoittaa sitä, että Armi sai koskemattomuuden tämän viikon häätöäänestykseen. Armi ei voi olla enää murhaaja tai murhattu, koska sädekehän sai ottaa syytön asukas. Enkelipatsaan kanssa taloon tuli asukkaille osoitettuja läheisten kirjeitä. Kirjeet olisi saanut lukea, jos kukaan ei olisi ottanut sädekehää.

Armin on pidettävä sädekehää päässään loppuviikon koko ajan lukuun ottamatta suihkukäyntejä ja, kun hän menee nukkumaan.

Tuija joutui pidätetyksi ja kuulusteluihin

Mitä mieltä olet Armin ratkaisusta? Oliko Armi röyhkeä tai itsekäs valitessaan itselleen koskemattomuuden ja kaikki asukkaat jäivät näin ollen ilman kirjeitä läheisiltään? Ota asiaan kantaa artikkelin kommenttiosiossa!

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.