Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Viikkotehtävässä asukkaat "pelinappuloina" perinteisessä pelissä

Asukkaat pääsevät viikkotehtävässä pelaamaan perinteistä kivi-paperit-sakset -peliä olemalla itse "pelinappuloina". Viikkotehtävässä asukkaiden on noudattava pelin sääntöjä liikkuessaan BB-talossa.

Viimeistä edellisen viikon viikkotehtässä asukkaat on jaettu kolmeen joukkueeseen, jossa jokainen joukkue edustaa yhtä kivi-paperit-sakset -pelin elementtiä. Joukkueet joutuvat liikkumaan BB-talossa niin, etteivät eri joukkueen jäsenet saa olla samassa tilassa. Jos toinen joukkue haluaa siirtyä samaan tilaan toisen joukkueen kanssa, tilasta väistyvä joukkue määräytyy kivi-paperit-sakset -pelin sääntöjen mukaan.

Pelin sääntöjen mukaan kivi voittaa sakset, paperi voittaa kiven ja sakset voittavat paperin. Jos esimerkiksi kivi-joukkue tulee samaan tilaan sakset-joukkueen kanssa, sakset-joukkueen on poistuttava tilasta. Joukkueet saavat keskustella toistensa kanssa huoneen oven suussa, mutta samassa huoneessa ei saa olla kaksi eri joukkuetta. Koko joukkueen on oltava samassa tilassa.

Viikkotehtävä ei ole käynnissä jatkuvasti, vaan silloin, kun Big Brother niin määrää. Asukkaiden on pelattava kivi-paperit-sakset -peliä aina, kun Big Brother soittaa äänimerkin ja peli päättyy, kun äänimerkki kuuluu uudestaan. Pelin ollessa käynnissä joukkue on kiinnittynyt toisiinsa kettingillä ja siitä saa irrottautua vain päiväkirjahuone- ja wc-käyntien ajaksi.

Uusin viikkotehtävä jatkaa viime viikkojen linjaa, joka on tapahtumien vähyys. Asukkaat pitkälti makoilevat sängyillä, sohvilla tai istuvat tuolilla ainakin viikkotehtävän alkuhetket. Pientä säpinää saatiin ruoanlaitosta, kun keittiössä olleet Tuulikki, Jenna ja Armi valmistivat asukkaille ruokaa. Kun ruoka piti saada uuniin, täytyi sohvalla olleen porukan siirtyä hetkeksi keittiöön, jotta keittiöporukka saisi laitettua ruoan olohuoneen puolella olleeseen uuniin.

Liikehdintää piti jatkaa, kun uuni piti laittaa pois päältä, jottei ruoka pala. Tällöin olohuoneessa koko ruoanvalmistuksen ajan ollut nelikko Jonathan, Anna, Pertti ja Jussi K. kävivät sammuttamassa uunin. Ennen operaatiota asukkaat pohtivat, että odottavat äänimerkkiä, jotta pääsevät aloittamaan ruokailuun, mutta sillä kertaa Big Brother piti pelin käynnissä pitkään.

Big Brother kiusoitteli asukkaita muilla tavoin soittamalla pihalla musiikkia ja tuomalla sinne muutaman oluen ja siiderin. Asukkaat saivat tietää näistä vilauttamalla kuvaa terassilta talon televisiossa, jonka jälkeen olohuoneen porukka haki juomat sisälle, mutta he eivät ainakaan heti alkaneet niitä juoda. Asukkaat luulivat ensin, että Big Brother näyttää heille lisää nimeämisvideoita, joita on näytetty taloon eilen ja tänään.

Viikkotehtävän yhteydessä Big Brother antoi taloon myös salatehtävän Leylalle. Leylan tehtävänä oli kirjoittaa asukkaille kirjeitä, joiden asukkaiden on uskottava olevan fanikirjeitä ulkomaailmasta asukkaille. Ensimmäisen kirjeen sai Anna, joka piti kirjettä ihanana ja hän luki sitä sohvaryhmän edessä kyyneleet silmissä. Anna ei näyttänyt epäilevän kirjeen aitoutta. Jos asukkaat eivät usko, että kirjeet ovat aitoja, Leylan salatehtävä epäonnistuu. Mahdollisesti talossa nähdään myös muita valefanikirjeitä.

Myöhemmin BB-taloon saadaan myös aito kirje, kun Andte saa lukea kopion läheiseltään tulleesta kirjeestä. Armi silppusi viime viikolla Big Brotherin käskystä alkuperäiset kirjeet, koska Armi oli ottanut viattomuuden enkelin sädekehän päähänsä. Big Brother on kuitenkin säilyttänyt kirjeiden kopiot itsellään, mutta asukkaat eivät tätä tiedä.

Viikkotehtävän edetessä ja pelin pitkittyessä hermot alkoivat kiristyä ainakin Jennalla mm. vessavuorojen kanssa heti torstaina. Tehtävä oli kuitenkin ollut käynnissä vain muutamia tunteja.

Kivi-paperit-sakset -pelin joukkueet:

KIVI: Armi, Jenna, Tuulikki
PAPERI: Andte, Joonas, Leyla, Tuija
SAKSET: Anna, Jonathan, Jussi K., Pertti

Lue lisää BB-nettisivuilta:
BB-viikkotehtävä: Kivi, paperi, sakset
Tänään BB-talossa: Asukkaalle kirje kotoa – jos fanit niin haluavat

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.

2005 - 3.2%
2006 - 3.2%
2007 - 0.8%
2008 - 1.6%
2009 - 79.8%
2010 - 0%
2011 - 7.3%
2012 - 1.6%
2013 (Julkkis-BB) - 0.8%
2014 - 1.6%

Ääniä yhteensä: 124
Tämä äänestys on jo päättynyt : 18.08.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.