Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

BB-talon tilat vuokrattavana

Vapun kolkutellessa jo oville alkaa vahvasti näyttää siltä, että Big Brotheria ei ainakaan tänä vuonna tule. Tätä vahvistaa lukijalta saamamme vihje, jossa kerrottiin BB-talon osoitteessa olevan tiloja vuokralla.

Fanisivujen toimitus sai tiistaina lukijalta vinkin tiedoista, joissa kerrottiin Espoossa Kutojantie 4:ssä vuokralla olevista tiloista. Kauppalehden Toimitilat-palvelussa oli ilmoitus vuokralla olevista 3000-6000 m2:n varastotiloista. Kyseisen osoitteen tekee mielenkiintoiseksi se, että samassa osoitteessa toimii myös Big Brotherin tuotantoyhtiö ja formaattiomistaja Endemol Finland.

Kuvankaappaus Kauppalehden Toimitilat-palvelusta 28.4.2015. Kuva: © 2015 Kauppalehti/Alma Media

Kuvankaappaus Kauppalehden Toimitilat-palvelusta 28.4.2015. Kuva: © 2015 Kauppalehti/Alma Media.

Näyttäisi siis siltä, että BB-talon tilat ovat vuokralla. Tämä taas viittaisi siihen, että Big Brotheria ei ainakaan tänä vuonna nähdä tai sitten BB-talo muuttaa toiseen osoitteeseen. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että ensin mainittu olisi todennäköisempi vaihtoehto, sillä tämän vuoden Big Brotherista ei ole kuultu juuri mitään. Ainoa varteenotettava tieto on se, että ohjelman tuottaja on lähtenyt pois Endemolista.

Kauppalehti Toimitilojen ilmoituksessa kerrotaan vuokralla olevan 3000-6000 m2:n varastotilat ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi ilmoituksessa kerrotaan palveluista, jotka ovat tilojen käytettävissä, kuten esimerkiksi lounasravintola, postituspalvelu ja edustussauna. Tiloja vuokraavalla DTZ:llä on myös muita tiloja vuokrattavanaan Espoon Kutojantiellä.

Toimitilat-palvelussa on laitettu Kutojantie 4:sta kuusi kuvaa, joista on muutama julkisivukuva, kuvia sisäpihalta ja yksi sisältä sekä pohjapiirros. Sisäpihan kuvien perusteella kuvat näyttäisivät olevan kohtuullisen tuoreita. Selvää kuvaa BB-talon rakenteiden pystyssä olosta ulkoapäin ei pysty toteamaan, vaikka yhdessä kuvassa lastauslaiturilta näyttäisi vasemmassa reunassa olevan BB-talon muurien ulkoseinän kuviota. Laajemmassa kuvassa parkkialueelta talon päädyn muurirakenteita ei näy.

BB-talon piha on ollut toimistotalon päädyssä, jonka jatkeena on ollut tehtäväalue. Piha on ympäröity konteilla, jotka ovat muodostaneet BB-talon pihan seinät. Tehtäväalue on ollut aidattu korkealla aidalla. Aika ajoin BB-talon asukkaita on häiritty ulkopuolisten toimesta esimerkiksi heittämällä tavaroita pihalle. Tätä on tapahtunut lähes joka kausi jossain vaiheessa, mutta nykyisessä paikassa ulkopuoliset eivät ole päässeet talon alueelle sisään. Kivenlahden tiloissa näin pääsi käymään ensimmäisellä kaudella aivan alkuvaiheessa, jonka jälkeen turvatoimia kiristettiin ja alueen suojausta lisättiin.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuva: © 2012 Sub/MTV Oy.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuva: © 2012 Sub/MTV Oy.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuvat: © 2012 Sub/MTV Oy.

Suomen BB-talo on ollut historiansa aikana kahdessa eri paikassa. Vuosina 2005-2009 BB-talo sijaitsi Espoon Kivenlahdessa, jonka jälkeen se siirtyi Espoon Kiloon Kutojantielle, jossa se on ollut vuodesta 2010 lähtien. Syy muuttoon Kivenlahdesta Kiloon oli vuokrasopimuksen päättyminen Kivenlahden tiloissa.

Sub tai Endemol eivät ole kertoneet Big Brotherin tai BB-talon kohtalosta vielä mitään. Kaikki on siis toistaiseksi vahvistamatonta ja epävirallista kunnes toisin kerrotaan.

Kiitos juttuvinkistä aktiiviselle lukijallemme!

Lue myös:
Kauppalehden Toimitilat-palvelun ilmoitus

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
The end?
+3 #1 Lopunajan merkkejäThe end? 29.04.2015 02:38
Kutojantie 4:ssä on aiemminkin ollut tai oikeastaan on jatkuvasti toimi-, ja varastotilaa vuokrattavana ja näitä samoja valokuvia kiinteistöstä on nähty vuokrausilmoitu sten yhteydessä silloinkin.

Tosin tuota pohjapiirrosta en muista nähneeni, tai olen nähnyt, mutta en juuri tuossa muodossa ja siitä kyllä saa vaikutelman että tilat jossa on sijainnut BB-talo vuodesta 2010 olisivat todellakin vuokrattavana. Jos nämä tilat joissa Big Brother talo on viime vuodet ollut ovat vapaina niin en usko uuteen taloon (enkä uuteen kauteen) enää tässä vaiheessa ohjelman elinkaarta suosio on ollut jo useita vuosia laskussa.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
s.sarunen
-5 #2 BB talo vuokralla?s.sarunen 29.04.2015 19:49
Kuvista näkyy selvästi, kun katsoo ilmoitusta ja tämän artikkelin kuvia - miten vuokrattavana on tuo oikea puoli ja BB tilat on vasemmalla..
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
The end?
+5 #3 keltainen väri=vapaaThe end? 29.04.2015 23:26
Pohjapiirroksen perusteella rakennuksen peräosan koko 1krs. (3000m2) olisi vuokrattavana, siis myös BB talon alue. Lisäksi vapaana talon peräosan 2 kerroksesta parven alue 2388m2 ja kaksi pienempää tilaa toisaalla rakennuksessa.

Vuokrattavat alueet on kuvassa keltaisella ja niihin sisältyy talon takaosan 1. kerros koko leveydeltään ja siten myös tilat jossa on ollut BB-talo, studio ym. tuotannon tilat.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
Shaisse
+3 #4 ShaisseeShaisse 04.05.2015 04:57
Sarja on loppunut, en usko jatkoon enää, eiköhän se sitte ollu tässä tämä bb suomen osalta, kiitos vaan räiskäle ja sainio, pilasitte koko formaatin oikein totaalisesti suomessa...S
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.