Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

MTV Total: Big Brother 2014 kestää 84 päivää

Uusi Big Brother -kausi kolkuttelee jo ovella, kauden alkuun on enää vajaat kaksi ja puoli viikkoa. Tulevan kauden pituus alkaa myös hahmottua, vaikka virallisesti Sub ei ole sitä kertonut. Kauden pituus kuitenkin paljastuu ainakin MTV Totalin tilaussivulta.

Kymmenes kausi käynnistyy sunnuntaina 24. elokuuta, mutta kauden pituudesta ei ole kuulunut mitään tietoa. Kauden pituus paljastuu MTV Totalin tilaussivuilta MTV3:n netistä. Tilaussivulla mainitaan, että BB 24/7 kuuluu MTV Totaliin 24.8. - 14.11.2014. Tämä tarkoittaisi sitä, että kauden pituus olisi 84 päivää ja BB-Finaali olisi perjantaina.

Aikaisempina normaalikausina Big Brother on Suomessa kestänyt vähintään 96 päivää ja enintään 104 päivää. Näillä näkymin kymmenes BB-kausi olisi siis kaikkein lyhyt normaalikausi. Kaikkien aikojen lyhyin Suomen Big Brother tuleva kausi ei olisi, sillä viime kauden Julkkis-BB kesti vain 41 päivää.

Big Brother alkaa Subilla 24. elokuuta kello 20. BB:n 24/7-palvelu tulee myyntiin kaapeliin osana MTV Total -kanavapakettia ja netissä MTV Katsomoon omana pakettinaan. Big Brotherin nettisivujen mukaan Katsomon 24/7:sta tulee lisätietoa myöhemmin, mutta vahvistamattoman tiedon mukaan Katsomon 24/7:n ennakkomyynti alkaisi ensi tiistaina.

Lähde: MTV Totalin tilaussivut (MTV3.fi)

Lue myös:
Kymmenes Big Brother alkaa 24. elokuuta (15.7.2014)
Kaapelin Big Brother 24/7 liitetään MTV Total -pakettiin (26.7.2014)
Big Brotherin startti livenä Subilla - lähetyksiin ei muutoksia (28.7.2014)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.