Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Kuusi yötä Big Brotheriin: Kun viinilasi ilmojen teille lähti

Neljännen kauden ikimuistettavimpia ja samalla ikävimpiä tapauksia on Niko S:n poistaminen Big Brother -talosta. Syynä tähän oli Niko S:n väkivaltainen käytös, kun hän heitti Mariannea viinilasilla kohti.

Ikävä tapahtuma tapahtui viikolla seitsemännellä viikolla asukkaiden juhliessa. Niko S:n ja Mariannen välit olivat olleet jo kireät, kun he joutuivat bileiden aikana sanaharkkaan. Marianne päätti poistua tilanteesta kesken riidan ja tämä ei sopinut Niko S:lle. Niinpä Niko S. lähti Mariannen perään ja heitti tätä täydellä viinilasilla ja perään vielä energiajuomatölkillä.

Riita syntyi Big Brotherin käskemän paristojenvaihdon yhteydessä, jolloin lähes kaikki asukkaat olivat todistamassa tapahtunutta. Heitettyään viinilasin Niko S. yritti vielä karata Mariannen kimppuun, mutta Andreas ja Tuuli menivät väliin ja alkoivat raahata riehuvaa Niko S:ää päiväkirjahuoneeseen, jonne Big Brother oli miehen käskenyt.


Video © 2008 Sub / MTV Oy

Mariannen ja Niko S:n riita juonsi juurensa samana iltana taloon tulleisiin uusiin asukkaisiin, Kaisa-Reetaan ja Annaan. Niko S. koki itsensä ulkopuoliseksi ja hänen mielestään ainakin Marianne oli unohtanut hänet uusien asukkaiden myötä. Marianne oli Niko S:n riehumisesta järkyttynyt ja juhlatunnelma päättyi talossa kuin seinään. Big Brother käski asukkaat nukkumaan, kun viinin aiheuttamat sotkut oli siivottu niin hyvin kuin asukkaat pystyivät.

Niko S. sai palata BB-taloon tapahtuneen jälkeen ja hänet passitettiin nukkumaan. Aamupäivällä kuitenkin Niko S. joutui poistumaan BB-talosta ennen aikojaan, sillä Big Brother oli päättänyt poistaa miehen talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Asukkaat olivat ihmeissään koko yön tapahtumista ja miten kaikki oli karannut käsistä.

Talosta poistamisen jälkeen Niko S. ymmärsi, miksi hänet oli poistettu talosta, mutta katkera hän tuntui Mariannelle olevan. Hirveän pahoittelevia kommentteja Niko S:n suusta ei kuultu julkisuudessa talosta poistamisen jälkeen ja hän jopa toivoi Mariannen häätämistä seuraavaksi.

Tuohon kyseiseen yöhön liittyi vielä sivujuonne, jolla ei ollut mitään tekemistä Niko S:n "kilahtamisen" kanssa. Asukkaista Tero meinasi tukehtua oksennukseensa otettuaan runsaasti alkoholia, mutta Andreaksen ripeät otteet estivät tapahtumasta mitään todella ikävää.

Tero toimitettin pk-huoneeseen, jossa Terosta pidettiin huolta ja mies palasi taloon vielä samana yönä selviten säikähdyksellä. Tuotannon toimet tässä tapauksessa eivät saa aivan puhtaita papereita, sillä he eivät reagoineet tilanteeseen ennen kuin Andreas huomasi jotain olevan pielessä. Tilanne tapahtui yöllä viinilasiepisodin rauhoituttua, jolloin kaikki asukkaat olivat nukkumassa ja talossa oli hiljaista.

Onneksi näistä ikävistä käänteistä selvittiin vähin vaurioin. Viinitahrat taisivat olla suurimmat näkyvimmät jäljet, jotka tilanteesta jäivät. Toki henkisiä jälkiä asukkaisiin episodi varmasti jätti.

Loppukevennys: Jotain huvittavaakin viinilasiepisodista voi löytää. Vaikka Niko S:n teko oli vaarallinen, hänen purkauksensa pk-huoneessa välittömästi tapahtuneen jälkeen on yksi parhaista, mitä pk-huoneessa on nähty. Se pinkki paita...

Nikon purkaus PK-huoneessa


Video © 2008 Sub / MTV Oy

Lähteet:

Niko S:n profiili BB-nettisivuilla 2008
Mariannen profiili BB-nettisivuilla 2008
Niko yritti heittää Mariannea lasilla - rangaistus tulossa (BB-nettisivut 10.10.2008) 
Niko tullaan häätämään talosta väkivaltaisen käytöksen takia! (BB-nettisivut 10.10.2008)
Tero oli tukehtua yöllä oksennukseensa (Iltalehti 10.10.2008) 

Kausisivustomme 2008

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.