Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

BB-talon pohjapiirros näkyy ennakkovideoissa?

Big Brother on tänä vuonna julkaissut pääohjaaja Kim Sainion videopäiväkirjaa, jossa tuodaan esiin tuotannon valmistautumista kauteen kulissien takaa. Keskiviikon videossa nähtiin pohjapiirrustus jotain talosta, mutta onko kyse tämän vuoden BB-talosta?

Keskiviikkoisessa Sainion videopäiväkirjassa haastatellaan tuotannon account manageria, jonka taustalla näkyy jonkin talon pohjapiirros. Piirros näyttää erehdyttävästi viime vuoden BB-talolta, mutta tarkkasilmäiset BB Plazan keskustelijat ovat tutkineet kuvaa ja havainneet siitä pieniä muutoksia viime vuoteen esimerkiksi lisähuoneen koon kasvamisella.

Totuus BB-talosta paljastuu viimeistään sunnuntaina. Ilman tätä keskiviikon paljastusta on ennakkovideoiden anti jäänyt laihaksi, jos kyseessä edes oli paljastus. Oliko kuva vain vanha ja oliko se videossa tahallaan vai vahingossa? Taloon liittyen tiedetään sen verran, että Big Brotherin sääntöjä on muokattu talon uusiutumisen takia ja BB-talossa tulee olemaan uusi sauna.

Ruutukaappaus Kim Sainion videopäiväkirjasta 20.8.2014. Jonkin talon pohjapiirros näkyy kuvan taustalla. Kuva © 2014 Sub / MTV Oy

Muutenkin kauden ennakkohehkutus on ollut yllättävän rauhallista, vaikka yleensä ennen BB-kautta tuotanto on hehkuttanut alkavaa kautta isolla kädellä viimeistään elokuusta lähtien. Tänä vuonna kaikki on ollut toisin. Kauden odotuksesta on puuttuneet kuvat BB-talon yksityiskohdista, asukasvideot lähes kokonaan, eikä eri medioissa ennakkojuttuja ole pahemmin ollut.

Torstaina tapahtui sen verran, että Big Brotherin nettisivuja päivitettiin ja sivuille tuli enemmän valikoita. Aikaisemmilla kausilla lopulliset nettisivut on julkistettu vasta avausiltana, mutta nyt ne julkaistiin jo kolme päivää ennen kauden alkua. Näyttäisi siis siltä, että niillä mennään tämä kausi. Toki sivuilla ei ole vielä tietoja asukkaista, vaan niiden tilalla on BB-silmälogot ja asukkaat A, B, C jne. noin parikymmentä kappaletta, jos tästä jotain suuntaa voi asukasmäärästä vetää.

Voi olla, hype tästä vielä kasvaa, onhan tässä vielä viikonloppu edessä ennen kauden alkua.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.