Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brotherin Facebook päivitti kansikuvansa

Tietoa Suomen Big Brotherin uudesta kaudesta odotetaan yhä. Ainakin Big Brotherin virallisilla Facebook-sivuilla näyttäisi olevan jotain elonmerkkejä, vinkkasi Fanisivujen lukija toimitusta.

Fanisivujen lukija lähetti meille palautetta, että Suomen Big Brotherin Facebook-sivujen kansikuva olisi päivitetty. Ja toden totta, BB:n Facebook-sivujen kansikuvaksi on päivitetty Facebook-logo, joka on tuttu viime vuosilta. Kansikuva on vaihdettu tämän viikon keskiviikkona kello 14.46. Aikaisemmin logon paikalla oli kuvakollaasi viime kauden BB-finalisteista.

Mitään muuta vinkkiä Big Brotherin Facebookissa, nettisivuilla tai muissa sosiaalisen median kanavissa ei ole. Jää siis arvailujen varaan, tarkoittaako logon päivittäminen uutta kautta. Ainakaan Facebookin profiilitietoihin ei ole tehty muutoksia, siellä lukee vielä esimerkiksi "10. kausi". Talven aikana BB:n Facebookia on päivitetty muutamia kertoja kymmenennen kauden päättymisen jälkeen.

Kiitokset vielä vinkistä palautteen lähettäneelle lukijalle!

Suomen Big Brotherin viralliset Facebook-sivut

Kuvakaappaus Suomen Big Brotherin Facebook-sivuilta 12.2.2015 (© 2015 Sub)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019