Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Vihjaako MTV:n asiakaspalvelu Big Brotherin jatkumisesta?

Virallista tietoa Big Brotherin jatkosta odotetaan yhä. MTV:n asiakaspalvelu antaa kuitenkin pientä toivonkipinää antaessaan vastauksen palautteeseeni.

Big Brotherin jatko kiinnostaa BB-faneja. Päätin kysyä MTV:ltä Big Brotherin tilannetta BB:n nettisivujen palautelomakkeen kautta. MTV:n asiakaspalvelu vastasi Big Brotheria koskevaan palautteeseeni, että "Big Brotherin jatkosta viestitään heti kun mahdollista". Vastaus antaa pientä vinkkiä, että jatkoa olisi luvassa, mutta sanamuoto antaa mahdollisuuden toki myös siihen toiseen vaihtoehtoon, eli BB:n loppumiseen.

Uutisoimme helmikuun lopussa Twitteristä julkaistusta Big Brother -logosta ja kysyin myös tästä MTV:ltä. Asiakaspalvelu vastasi, ettei tili @BigBrotherFI ole virallinen tili tai MTV:n tili, vaan todennäköisesti jonkun fanin tekemä.

Virallista tietoa Suomen Big Brotherin tulevaisuudesta ei kuitenkaan vielä ole, joten jäädään odottamaan, mitä tuleman pitää.

Lue myös:
Vihreä BB-logo Twitterissä - onko tili tai logo aito? (27.2.2014)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
Jaa-a
+1 #1 Tuskin tietoa monella on ennen asian julkistustaJaa-a 17.03.2015 03:08
Niinköhän jollain asiakaspalvelun tyypillä on edes mitään tietoa asiasta?
Kuullee jatkosta tai lopettamisesta varmaan samaan aikaan kuin yleisökin.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
Make
-1 #2 BB SAIS JATKUUMake 17.03.2015 18:50
nyt tuo BB MTV:n vastaus tuntuu siltä. että ne suunnittelee kyllä että BB jatkuu ja pian varmasti saamme inffoo! jotenki on nyt nii varma olo..
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
Jaa-a
0 #3 Samapa tuoJaa-a 18.03.2015 03:06
Se että uudesta kaudesta ei ole tähän mennessä ilmoitettu tarkoittanee joko sitä että jatkoa ei tule tai sitä että Endemolin yhdistyminen Shine Groupin ja Core Median kanssa on hidastanut neuvotteluja ja mahdollisen uuden kauden alku saattaa siirtyä enemmän syksyyn.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019