Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Keskustelupalsta: BB-talo purettavana?

Tauolla olevasta Suomen Big Brotherista on julkaistu tuoretta kuvamateriaalia BB-palju-keskustelupalstalla. Palstalla eilen torstaina (27.8.2015) julkaistu kuva ei ainakaan rohkaise odottamaan jatkoa Big Brotherille Suomessa.

BB-paljun nimimerkki Hekku julkaisi BB-palju-keskustelupalstalla torstaina kuvan BB-talosta Espoosta. Kuvassa vaikutti olevan purkutyöt meneillään. Nimimerkki Hekku kertoi, että kuva on otettu torstaiaamuna.

BB-talon ulkopuolelta otetussa kuvassa näkyy pihan ympärillä olevat kontit, josta muurit oli rakennettu. Konteista paikallaan oli vain ylimmät osat, maassa olevat osat, jossa kamerakäytävät sijaitsivat, on poistettu. Kuvasta on nähtävissä, että kaksi henkilöä olivat pihalla, jossa oli jotain tavaraa ja peräkärry.

Kuva vaikuttaisi olevan aito ja sen perusteella voisi sanoa ainakin tälle BB-talolle hyvästit. Uutisoimme jo viime keväänä, että BB-talon osoitteesta oli laitettu tiloja vuokralle ja muutamaa viikkoa myöhemmin ilmoitettiin Big Brotherin jäävän tauolle. Elokussa puolestaan saimme lukea, että BB-talon vanha sauna oli myynnissä internetin markkinapaikalla.

Big Brotheria on esitetty Suomessa Subilla vuosina 2005-2014.

Katso myös:
Nimimerkki Hekun viestin BB-paljussa (27.8.2015)
Nimimerkki Hekun ottama kuva BB-talosta (tinypic.com, 27.8.2015)

Lue myös:
BB-talon tilat vuokrattavana (28.4.2015)
Big Brother jää tauolle - ei nähdä syksyllä Subilla (11.5.2015)
Vanha BB-sauna myynnissä netissä (3.8.2015)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?