Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Joulun aika ja vuoden vaihde on tullut. On siis aika toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoillemme.

Vuonna 2015 ei Suomessa nähty Big Brotheria, koska tuotannossa päätettiin pitää ainakin vuoden tauko. Vielä ei ole tietoa, palaako Big Brother Suomi jossain vaiheessa ruutuihin. Elämä kuitenkin jatkuu ennallaan ja joulu ja uusi vuosi tulevat, kuten ennenkin. Nyt on siis aika rauhoittua joulun pyhien ja vuoden vaihteen viettoon.

Kiitos kaikille sivuston seuraajille, jotka viihdyitte Big Brotherin Fanisivuilla myös välivuonna 2015! Seuraamme uutisointia Big Brotherin tiimoilta ja kerromme, mikäli BB:n televisiointitilanteessa tapahtuu muutoksia. Muuten Big Brotherin osalta jatkamme vuonna 2016 Suomen Big Brotherin taustojen ja historiatapahtumien uutisointia.

Toivotamme kaikille Big Brother Fanisivujen lukijoille rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2016!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016! Kuva: © 2015 Pixarbay, Fanisivut.net

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother on ollut yli vuoden tauolla Suomessa. Uskotko Big Brotherin paluuseen Suomessa?

Kyllä - 74.4%
Ei - 18.6%
En osaa sanoa - 7%

Ääniä yhteensä: 43
Tämä äänestys on jo päättynyt : 30.04.2016