Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Benin valitsema naisasukas saa kahden viikon koskemattomuuden

Big Brother paljasti keskiviikkona sunnuntaina taloon tulleille naisasukkaille, että taloon valittu asukas saa kahden viikon koskemattomuuden nimeämisissä. Ben tekee asukasvalinnan huomenna torstaina.

Kaisa, Liana, Netta ja Veera kutsuttiin keskiviikkona iltapäivällä päiväkirjahuoneeseen yhtä aikaa. Naiset saivat kuulla BB:ltä, että Benin valitsema asukas saa kahden viikon koskemattomuuden nimeämisissä. Benin valitsemaa naisasukasta ei voi siis nimetä häätöäänestykseen tällä ja ensi viikolla. Ben päättää torstaina, kuka naisista ansaitsee täysivaltaisen asukkaan statuksen.

Tämän BB-kauden ensimmäiset nimeämiset pidetään tämän viikon perjantaina. Tänä vuonna nimeämiset pidetään muuten normaalisti, mutta niihin liittyy kauden uutuus, oljenkorsikilpailu. Vielä ei ole paljastettu, mitä kilpailu tarkoittaa asukkaiden kannalta, mutta kilpailun voittamalla voi luultavasti pelastaa itsensä tai toisen asukkaan häätöäänestykseltä.

Automaattisesti tämän viikon nimeämiseltä ovat suojassa se naisasukas, jonka Ben valitsee ja viime sunnuntaina ratkenneen finaaliviikkoäänestyksen voittaja Mikael. Asukkaat eivät vielä tiedä uuden naisasukkaan saamasta koskemattomuudesta, eivätkä he tiedä myöskään finaaliviikkoäänestyksen voittajaa. Moni asukas on epäillyt Beniä äänestyksen voittajaksi, mutta osa on sitä mieltä, ettei Ben ole voittaja.

Tehtäväalueella olevat asukkaat - etenkin naiset - ovat olleet kärmeissään uusille asukkaille, eikä mustasukkaisuudestakaan ole ollut puutetta. Suoja nimeämisiltä takaa ainakin draamaa taloon pariksi seuraavaksi viikoksi, kun vanhat naisasukkaat ja osa miehistäkin puolustavat asemaansa talossa. Uudella naisasukkaalla on ainakin tarpeeksi aikaa vakiinnuttaa asemansa ja ehkä vaimentaa tunnekuohuja.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.