Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Iltalehti: Susanna ei jatka BB-juontajana

Yksi BB-kauden odotuksen kovista spekulaatioista on juontajakysymys. Syksyn yhden tärkeimmän tv-tuotannon juontajat on vielä julkistamatta.

Tiistaina Iltalehden nettisivut uutisoivat, että viime vuonna BB Talk Show'ta emännöinyt Susanna Laine ei jatka ohjelman juontajana. Susannan ura Big Brotherissa jäi yhden kauden mittaiseksi. Ennen Susannaa Talk Show'ta juonsivat Mari Kakko (2005-2006) ja Vappu Pimiä (2007-2009).

Tulevan kauden juontajia ei ole vielä julkistettu. Iltalehden nettisivujen uutisessa ei ollut tuottaja Mikko Räisäsen kommentteja koskien juontajakysymystä, koska Iltalehti katsoi tärkeimmäksi uutisoida Johanna Tukiaisen aviomiehen halusta tulla BB-asukkaaksi. Yhdeksi mahdolliseksi juontajaehdokkaaksi Iltalehti nostaa viime kauden BB Extraa juontaneen Elina Viitasen, joka oli Susannan juontajaparina myös useimmissa Talk Show -lähetyksissä.

Työskentelystään BB:ssä Susanna sai paljon pyyhkeitä ohjelman faneilta, sillä häneltä odotettiin paljon Vapun juontajakauden jälkeen. Susannan puolustukseksi on tosin sanottava, ettei Talk Show'n viime vuoden formaatti antanut paljon mahdollisuuksia loistaa, mutta silti Susanna ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Elina sen sijaan oli kauden harvoja valopilkkuja ja hänellä on faneissa kannattajansa seuraavaksi Talk Show -juontajaksi.

Tällä hetkellä BB:n hakuprosessi on käynnissä uusien asukkaiden löytämiseksi. Juontajakysymys selvinnee kevään tai alkukesän aikana. Suomen Big Brotherin seitsemäs kausi käynnistyy Subilla syksyllä.

Lähde: Iltalehti

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.