Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Ruotsin BB:n nettisivuilla haetaan asukkaita Suomen BB:hen

Suomen Big Brotherin asukashaku on käynnissä. Tänä vuonna asukashakuun apua saadaan Ruotsista, jossa Ruotsin BB:n nettisivuilla haetaan BB-asukkaita Suomeen.

Ruotsin Big Brotherin nettisivuilla julkaistiin keskiviikkona uutinen, jossa haetaan suomea osaavaa henkilöä asukkaaksi Suomen BB-taloon. Ruotsin BB:n nettisivuilta on linkki Subin BB-sivuille. Ruotsissa asuva suomea puhuva voi hakea netin lomakkeella tai hän voi saapua toukokuussa johonkin hakutilaisuuksista.

Osa uutisesta on kirjoitettu suomeksi ja uutisessa huomautetaan, että jos sitä ei osaa lukea, ei kannata hakea Suomen BB:hen. Uutinen aloitetaan hauskasti ruotsiksi: "TV11 ja Big Brother ovat saaneet viestin suomalaisilta ystäviltämme". TV11 on Big Brotheria Ruotsissa esittävä tv-kanava, joka on Ruotsin TV4:n sisarkanava. TV4 ja Subin omistava MTV Oy kuuluvat samaan Bonnier-konserniin

Viime syksynä Suomen BB:n kuudennen kauden ollessa käynnissä julkaistiin Suomen BB:n nettisivuilla uutinen Ruotsin BB:n asukashausta. Big Brother palasi ruutuun Ruotsissa tämän vuoden helmikuussa muutamien vuosien tauon jälkeen. Suomessa järjestetään ensi syksynä Big Brotherin seitsemäs kausi.

Lue lisää:
Suomen BB:tä koskeva haku-uutinen Ruotsin BB:n nettisivuilla
Suomen Big Brotherin viralliset nettisivut
Sivustomme BB2011-hakusivut

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.