Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Uusi Big Brother -logo julkaistiin

Big Brotherin silmälogo on jälleen kokenut uudistuksen uudelle kaudelle. Tänä vuonna silmälogon päävärit ovat oranssi, punainen ja vihreä.

Silmälogo koostuu tänä vuonna silmästä ja "Big Brother 2011" -tekstistä. Logossa silmä on vihreä, josta on pala lohkaistu pois. Silmää ympäröi lehden muotoinen oranssi reunus. Teksti on sijoitettu silmän oikealle puolelle.

Tämän vuoden silmälogo on kuudes logo Suomen BB:n historiassa. Kahtena ensimmäisenä vuotena käytettiin samaa logoa, mutta vuodesta 2007 lähtien logo on vaihtunut joka vuosi. Silmälogon ohella BB:n markkinoinnissa on käytetty Endemolin yleistä sini-valko-punaista Big Brother -logoa. Viime vuonna silmälogona oli musta animetyyliä jäljittelevä silmä keltaisella pohjalla.

Big Brother 2011 käynnistyy syksyllä Subilla.

Uusi Big Brother 2011 -logo Subin netissä

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.