Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Häätöäänestys käynnistyi, Annika vaihtoi Ramin häätöäänestykseen

Kauden seitsemäs häätöäänestys käynnistyi perjantai-iltana, kun häätöäänestykseen joutuneet varmistuivat. Häätöäänestyksen neljäs asukas varmistui, kun Annika vaihtoi oljenkorsivaihdossa tilalleen äänestykseen Ramin. Häätöäänestyksessä tällä viikolla ovat Matti, Rami, Sebastian ja Tanja.

Asukkaat nimesivät toisiaan häätöäänestykseen perjantaina aamupäivällä. Nimeämisissä nimeämispisteitä ei voinut antaa Mikaelille, Janicalle, Siv Anitalle ja Matille. Mikael on finaaliviikkoäänestyksen voittajana suojassa nimeämisiltä, Janica ja Siv Anita ovat asukasvaihdossa ja Mattia ei voinut nimetä, koska hän joutui rangaistuksena suoraan häätöäänestykseen Big Brotherin toimesta. Siv Anita ei voinut myöskään antaa nimeämispisteitä suomalais- tai norjalaisasukkaista, mutta Janica antoi nimeämispisteitä torstaina Norjan BB:n asukkaille.

Iltapäivän oljenkorsikilpailun vei nimiinsä Annika, jossa pienellä kauko-ohjattavalla trukilla lastattiin pieniä trukkilavoja. Annika suoriutui kilpailusta parhaiten, tosin vasta uusinnan jälkeen Sebastiania vastaan. Tuttuun tapaan oljenkorsikisan voittajana Annika sai käsivarteensa vihreän nauhan ja hän joutui vaihtamaan yhden asukkaan häätöäänestykseen.

Annika vaihtoi tilalleen häätöäänestykseen Ramin. Perusteluikseen Annika totesi, että Rami on ollut vähiten aikaa talossa, eikä hän ole vielä niin läheinen asukas. Rami ei ollut vaihdosta pahoillaan ja mies totesi sen kuuluvan pelin henkeen. Annika itki hetken sohvalla vaihdon jälkeen, mutta piristyi tupakkareissun jälkeen. Ennen vaihtoa Suvi oli ollut aivan varma, että Annika vaihtaa hänet häätöäänestykseen.

Häätöäänestyksessä ovat siis Matti, Rami, Sebastian ja Tanja. Yksi heistä häädetään ensi sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Matti rangaistuksena häätöäänestyksenä, Annika voitti oljenkorren

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.