Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Annika ja Suvi suoraan häätöäänestykseen, Tanja voitti oljenkorren

Kahdeksanteen häätöäänestykseen joutuneet asukkaat selvisivät perjantaina. Suoraan häätöäänestykseen joutuivat SEIS-tehtävässä epäonnistuneet Annika ja Suvi ja tämän lisäksi talossa pidettiin nimeämiset ja oljenkorsikilpailu.

Aamupäivällä Big Brother kokosi asukkaat sohville. Asukkaille näytettiin video tällä viikolla käynnissä olleesta SEIS-tehtävästä. Kaikki SEIS-tehtävässä epäonnistuneet joutuisivat suoraan häätöäänestykseen. Videolla näytettiin, kuinka Annika pelästyi talossa lentäneitä kalailmapalloja keskiviikkona ja Suvi nauroi kuuluvasti Netan taloon saapumisen yhteydessä maanantaina.

Heti videon jälkeen Annika ja Suvi arvasivat, että he ovat häätöäänestyksessä. Asialle saatiin vahvistus, kun molemmat saivat punaiset käsivarsinauhat käteensä. Annika oli tyytyväinen, että hän joutui äänestykseen SEIS-tehtävän kautta, eikä nimettynä asukkaana. Se oli Annikan mielestä henkisesti helpompaa kuin se, ettei asukkaat pitäisi hänestä ja nimeäisivät siksi. Annika oli varma, että hän olisi ollut äänestyksessä joka tapauksessa.

SEIS-tehtävästä huolimatta perjantaina järjestettiin nimeämiset normaalisti. Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan yksi toisensa jälkeen. Päivällä kuultiin nimeämisten tulokset. BB ilmoitti, että häätöuhan alla joutuivat Annikan ja Suvin lisäksi Tanja, Janica ja Ben. Osa asukkaista yllättyi Benistä, mutta Tanja ja Janica aavistelivat olevansa äänestyksessä.

Beniä pohditutti, ketkä ovat hänet nimenneet, mutta Janica otti tilanteensa rauhallisesti. Tanjalla mieli oli jälleen maassa ja otti nimettynä olonsa raskaasti. Nainen on ollut jo kolme kertaa häätöäänestyksessä ja kerran näiden lisäksi hän on saanut vaihtaa itsensä pois häätöäänestyksestä oljenkorren kautta.

Matikkapäästä oli hyötyä

Tälläkin viikolla järjestettiin oljenkorsikilpailu, mutta siihen saivat osallistua vain Tanja, Janica ja Ben. Oljenkorsikilpailussa asukkaat kilpailivat päässälaskussa. BB-talon pihalle oli viety 30 eri laskutoimitusta, joista piti ratkaista oikein mahdollisimman moni musiikin soidessa. Vastaukset piti merkitä BB:n antamaan vihkoon. Eniten oikeita vastauksia saanut asukas voittaisi oljenkorren ja saisi vaihtaa itsensä tai jonkun muun asukkaan pois häätöäänestyksestä.

Ensimmäisenä suoritusvuorossa oli Ben, joka hieman panikoi ja vastasi laskuihin epäjärjestelmällisesti poukkoillen ympäri pihaa. Vastauksia ei kertynyt kovin paljoa ja osa niistäkin meni väärin. Tanja tuli vuoroon toisena, mutta nainen aloitti vastaamisen toisella puolelta pihaa. Tanjan reitti osoittautui vaikeammaksi laskujen osalta, mutta ainakin enemmän vastauksia sai Tanja sai vastattua. Kovimman vastuksen Tanjalle antoi Janica, jonka vuoro oli viimeisenä. Janica otti lähes saman reitin, mutta hän jätti osaan laskuista vastaamatta niiden haasteellisuuden vuoksi. Vastauksia ei välttämättä kertynyt yhtä paljon kuin Tanjalle.

Oljenkorsikilpailun laskuista ei saanut puhua ennen voittajan julkistusta. Asukkaiden keskuudessa Tanjaa pidettiin ennakkosuosikkina, koska Tanja oli kunnostautunut talossa erilaisten loogisten tehtävien ja arvoitusten ratkaisijana ja hän on ilmoittanut olleensa koulussa hyvä matemaattisissa aineissa. Janicaa pidettiin myös mahdollisena voittajana kirjanpitäjätaustansa takia. Ben oli ilmoittanut jo etukäteen, että hän on huono matematiikassa.

Parisen tuntia oljenkorsikilpailun päätyttyä BB ilmoitti tuloksen. Ben saavutti kilpailussa 7 pistettä, Tanja 8 pistettä ja Janica myös 8 pistettä. Ben oli yllättynyt pistemäärästään ja saikin onnittelut muilta asukkailta. Tanja ja Janica naureskelivat tilanteelleen, jossa he joutuivat uusintaan.

Uusinnassa he laskevat kertolaskuja päiväkirjahuoneessa. Tanja ja Janica vastaavat kaikkiin esitettyihin kysymyksiin kirjallisesti ja eniten oikein vastannut voittaa. Mikäli taas tulee tasatilanne, ratkaisee se, kumpi on vastannut nopeammin. Tehtävä alkaa BB:n ilmoituksesta ja päättyy, kun asukas sanoo "valmis". Paperiin saa kirjoittaa vain vastauksen.

Uusinnan jälkeen BB kutsui Tanja pk-huoneeseen ja tuli sieltä ulos vihreän käsivarsinauhan kanssa. Talossa alkoi heti keskustelu kilpailun laskutehtävistä. Illalla BB Extran aikoihin Tanja tekee vaihdon, jossa hän vaihtaa itsensä tai jonkun muun häätöäänestykseen.

Lue oljenkorsikilpailun tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Oljenkorsikilpailu: Matikkapatikka
Oljenkorsi, uusintakierros
Oljenkorsikilpailun oikeat vastaukset

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.