Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Stefan häädettiin kahdeksantena

Sunnuntaina BB-talosta häädettiin kahdeksas asukas. Kahdeksantena BB-talosta häädettiin Stefan, joka hävisi häätöäänestyksessä Janicalle, Annikalle, Suville ja Benille.

Kymmenennellä viikolla häätöuhan alla oli pelkästään alkuperäisiä asukkaita. Stefan oli joutunut häätöäänestykseen Tanjan voitettua oljenkorsikilpailun. Tanja vaihtoi Stefanin tilalleen häätöäänestykseen. Annika ja Suvi olivat häätöäänestyksessä epäonnistuttuaan SEIS-tehtävässä ja Janica ja Ben nimeämisten perusteella.

Sunnuntain häätöön valmistautuminen sujui varsin erikoisissa merkeissä. Sebastian oli kehitellyt Janican kanssa feikkiriidan, jonka lisäksi Sebastian teki itselleen uuden irokeesilookin. Uusi look herätti kummastusta asukkaiden keskuudessa, mutta suorassa lähetyksessä Sebastian paljasti, että hän halusi herätellä asukkaita talon huonon ilmapiirin parantamiseksi.

Sebastianin paljastus tuli juuri häädön alla. Viidestä häätöuhan alla olleesta asukkaasta talon joutui jättämän Stefan. Talon "Daddyksi" nimetty Stefan joutui häädetyksi kolmannessa häätöäänestyksessä. Stefan halasi kaikki asukkaat ja naisasukkaat kyynelehtivät.

Kaikista rankimmin Stefanin häädön otti Tanja, joka oli vaihtanut itsensä pois häätöäänestyksestä. Suoran lähetyksen loputtua Tanja meni itkemään keittiösaarekkeen taakse piiloon. Naista lohduttamaan tulleelle Janicalle Tanja kuitenkin totesi, ettei nytkään vaihtaisi henkilöä tai perusteita häätöäänestykseen. Tanja oli pohtinut valintaa lopulta Veeran ja Stefanin välillä, mutta päätynyt Stefaniin, koska Tanja haluisi olla finaalissa ennemmin Veeran kanssa.

Studioon saapunut Stefan haki ensimmäisenä katseellaan neljä viikkoa sitten häädettyä Amandaa ja kysyi tätä myös Talk Show'n juontajilta. Valitettavasti Amandaa ei studiossa näkynyt ja naiseen ihastunut Stefan joutui pettymään. Suhteestaan Amandaan Stefan totesi, että Amanda oli ihastuttava henkilö ja Amanda tsemppasi Stefania talon vaikeina hetkinä. Haastattelussa Stefan oli saman oloinen kuin oli talossa.

Stefanin häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Stefan häädettiin talosta!

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.