Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Avaruuslento onnistui, Janica sai synttärit

Osa asukkaista pääsi viikon aikana tutustumaan mystiseen avaruuteen viikkotehtävän myötä. Viikkotehtävän ohella talossa oli käynnissä myös salatehtävä, jossa piti suunnitella Janican syntymäpäiviä synttärisankarin tietämättä.

Maanantaina käynnistynyt avaruuslento päättyi torstaina. Viikkotehtävän aikana asukkaat tekivät näytteenkeruumatkoja eri planeetoille, jotka ratkaisivat viikkotehtävän onnistumisen. Astronautteina olivat Janica, Netta, Mikael ja Ben ja johtokeskuksessa päivystivät Tanja, Suvi ja Sebastian. Tiistaina käynnistyi myös salatehtävä ja osa näytteenkeruumatkoista verhottiin salatehtävän peitetarinoiksi.

Oikeita näytteenkeruumatkoja, eli avaruuskävelyitä tehtiin kaksi. Ensimmäisellä reissulla Janica ja Ben toivat kivinäytteitä ja toisella reissulla sama kaksikko joutui kalibroimaan kuukulkijalaitteen. Kabirointi tapahtui ajamalla ohjeiden mukaisesti tehtäväalueelle sijoitettujen esineiden ympäri.

Salatehtävä oli käynnistynyt jo tätä ennen. Tiistai-iltana Mikael ja Netta oli käsketty "avaruuskävelylle", mutta he päätyivät taloon suunnittelemään Janican synttäreitä. Suunnittelu jatkui Mikaelin ja Benin kanssa keskiviikkona kalibroinnin jälkeen, jolloin heidän peitetarinassaan piti mennä nostelemaan raskaita esineitä, johon tarvittiin miehistä voimaa.

Mikaelin ja Benin palattua alukselle Janica alkoi epäillä miehiä, koska heidän visiirinsä ei ollut huurussa, eivätkä miehet olleet hikisiä. Janica arvasi, ettei miehet olleet edes käyneet tehtäväalueella. Janica oli pahasti jäljillä, koska tilanteen lavastamiseen ei oltu kunnolla panostettu.

Janica pääsi seuraavalle avaruuskävelylle Netan kanssa, jossa kaksikon piti etsiä kolmea neulaa heinäsuovista. He eivät kuitenkaan onnistuneet täysin, sillä vain kaksi neulaa löytyi. Avaruuskävelyjen ohella he lensivät planeetalta toiselle. Ainoastaan ensimmäisenä yönä he joutuivat ohjastamaan alustaan itse läpi yön, muina öinä heidän käytössään oli autopilotti. Ruokana astronauteilla oli hyytelöityjä ruokia ja juomia, jotka eivät välttämättä maistuneet kovin hyviltä.

Paluumatkalle maahan astronautit pääsivät torstaina, kun tehtiin viimeinen "avaruuskävely", eli synttäreiden suunnitteluhetki. Suunnitteluhetkillään asukkaat olivat miettineet ohjelmaa, tarjoiluja ja koristelua Janican synttäreille. Suunnitelmissa oli prinsessahenkiset bileet, joissa Mikael soittaisi trumpetilla fanfaarin, musiikkiesityksiä, kebabia ja tietysti paljon juomaa.

Maahan jääneet johtokeskuksen asukkaat pitivät "satelliittipuhelimella" yhteyttä avaruusalukseen. Puhelimen välityksellä astronauteille annettiin mm. ohjeita liittyen avaruuskävelyihin ja avaruusaluksen toimintoihin. Johtokeskuksessa työskentely oli rentoa, asukkaat saivat pääasiassa jutella keskenään, syödä normaalisti ja nukkua hyvät yöunet.

Astronautit pääsivät laskeutumaan maan kamaralle hieman puolen päivän jälkeen torstaina. Astronautit otettiin vastaan musiikin kera ja he saivat lämpimät halaukset johtokeskuksen asukkailta. Astronautit kertoivat avaruuslentokokemuksestaan ja Sebastian päivitteli heidän olojaan oudon ruoan ja vähäisten yöunien suhteen.

Big Brother kokosi hieman myöhemmin asukkaat sohville kuulemaan viikkotehtävän tuloksen. Asukkaat olivat toiveikkaina, että viikkotehtävä onnistuisi. Lopulta he saivat kuulla iloisen uutisen, eli viikkotehtävä oli onnistunut. Asukkaiden viikkobudjetti on nyt 139,3 yksikköä.

Viikkotehtävän tuloksen ratkettua asukkaat alkoivat viimeistelemään Janican synttäreiden valmisteluja. Viime hetken palaverin jälkeen asukkaat käskettiin pihalle, jonka jälkeen hyvin pian synttärit pääsivät käyntiin Janican kauneushoidoilla ja tämän jälkeen oli vuorossa asukkaiden suunnittelema ohjelma illalle. Janica sanoi arvanneensa, että jotain oli tekeillä salatehtävän muodossa, mutta hän ei arvannut muiden asukkaiden suunnittelevan synttäreitään. Luultavasti prinsessasynttärit jatkuvat pitkälle yöhön.

Lue myös:
Matka avaruuden tutkimusmatkalle alkoi (21.11.2011)
Janican salasynttäreiden suunnittelua avaruuslennon lomassa (22.11.2011)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.