Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Joulupukki julisti viikkotehtävän onnistuneeksi

Tonttuina pajassaan viikon aikana ahertaneet BB-asukkaat saivat urakkansa päätökseen perjantaina. Viikkotehtävän tulos julkistettiin perjantaina ja sen teki itse joulupukki.

Maanantaina alkanut viikkotehtävä tonttupaja päättyi perjantaina aamupäivästä. Viikon aikana asukkaat ovat olleet pukeutuneina tonttuasuihin ja valmistaneet "Vanhan Valkoparran" käskyistä joululahjoja ja pakkaamalla niitä. Lisäksi tehtäviin on kuulunut tanssia joulukuusen ympärillä joulumusiikin soidessa.

Tonttujen pajaksi muuttuneessa lisähuoneessa valmistettiin pääasiassa erilaisia lahjoja puusta. Asukkaat pääsivät verestämään kouluaikojen puutyömuistoja, kun he saivat tehtäväksi valmistaa mm. linnunpönttöjä tai puisia matkalaukkuja. Lisähuoneesta löytyi puutöitä varten höyläpenkki, puutavaraa ja tarvittavia työkaluja ja muita tarvikkeita. Kaikki lahjat piti myös paketoida ja toimittaa varastohuoneeseen ensimmäistä tilausta lukuun ottamatta, jotka päätyivät kuusen alle.

Lähes kaikki asukkaat osallistuivat viikkotehtävän suoritukseen innolla. Ainoastaan Tanja oli pahalla päällä koko viikon. Tanja oli jo huonolla tuulella maanantaina, kun asukkaat tulivat tehtäväalueelta valeviikkotehtävää suorittamasta. Tanja "angstasi" tiistaita lukuun ottamatta, jolloin hän oli suhteellisen normaali. Muuten Tanja kiukutteli, oli passiivinen ja valitteli väsymystä.

Muut asukkaat katselivat surullisina vierestä asuintoverinsa huonoa oloa. Tanja ei kovin aktiivisesti osallistunut viikkotehtävään, piti vain tonttuvaatteita päällään. Keskiviikko oli pahin päivä, mutta loppuillasta Tanja piristyi, kun Big Brother oli uhkaillut talosta poistamisella, koska nainen ei suorittanut viikkotehtävää. Tanja olisi halunnut vain nukkua suurimman osan aikaa, eikä edes tanssit kuusen ympärillä innostaneet suurimman osan aikaa.

Asukkaat yrittivät lohduttaa itkuista Tanjaa. Ben oli monta kertaa kuuntelevana olkapäänä Tanjalle, mutta Benilläkin meni hermo ja valitti tästä BB:lle päiväkirjahuoneessa. Myös Mikael yritti olla tsemppaavalla mielialalla, vaikka hänkin ärsytti Tanjan käytös. Mikaelmaiseen tapaan hän otti tilanteen viileästi, eikä antanut sen näkyä ulospäin.

Viikkotehtävän ohella asukkaat pääsivät leikkimään myös laatikkoleikkiä. Asukkaat pääsivät kisaamaan arvokkaista palkinnoista, kuten 1000 euron lahjakortista ja pelikonsolista, kuka olisi laatikossa kaikista pisimpään. Laatikkoleikki ratkesi yön pikkutunteina, kun Suvi oli viimeisenä laatikossaan. Toiseksi kisassa tuli Janica, joka oli nukahtanut laatikkoonsa, eikä heiluttanut lippuaan kulkusten kilistessä.

Joulupukki julisti tuloksen

Viikkotehtävä jatkui aina perjantaihin saakka. Viimeisenä päivänä asukkaat heräsivät joulumusiikkiin ja he välittömästi säntäsivät tanssimaan kuusen ympärille. BB soitti muutaman biisin, jonka jälkeen BB kuulutti viikkotehtävän päättyneen. Asukkaat jäivät jännittämään, onnistuuko viikkotehtävä. He olivat lyöneet vetoa viikkotehtävän onnistumisesta 25:n vedonlyöntiprosentilla.

Päivemmällä BB kokosi asukkaat sohville. Asukkaat yllätettiin, kun he kuulivat kaiuttimista joulupukin puhuvan. Joulupukki sai kunnian julistaa kauden 13. viikkotehtävän tuloksen. Asukkaat riemastuivat, kun kuulivat pukin sanovan, että viikkotehtävä oli onnistunut. Asukkaiden viikkobudjetti toiseksi viimeisen viikotehtävän onnistuttua oli 45 yksikköä.

Heti tuloksen julkistuksen jälkeen asukkaat saivat kuulla lisää mukavia uutisia. Joulupukki lupasi, että illalla asukkaat saavat olla tuhmia, koska heille järjestetään pikkujoulubileet. Asukkaat eivät vielä tiedä, että heidän pikkujouluissaan tulee myöhemmin tänään esiintymään Frederik.

Myöhemmin julkisten nimeämisten takia hermostunut Tanja ilmoitti, että häntä eivät illan bileet kiinnosta, vaan hän haluaa vain nukkua. Ilmeisesti Tanja on hieman kipeänä ja BB antoi naiselle luvan mennä nukkumaan jo n. klo 17.30. BB myös sammutti valot makuuhuoneesta.

Perjantai jatkui talossa julkisten nimeämisten merkeissä ja bileet jäivät hetkeksi taka-alalle. Bilefiilis alkoi jälleen nousta, kun BB oli toimittanut taloon ruokaa ja juomaa.

Tanja, Ben ja Sebastian häätöäänestykseen julkisissa nimeämisissä, Tanja suuttui

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.