Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Finaaliviisikko selvisi, Finalisteja muisteltiin

Big Brother 2011 -Finalistit selvisivät Sebastianin yllätyshäädön myötä. BB-taloon jäivät Ben, Janica, Mikael, Suvi ja Tanja, joista selviää Big Brother -voittaja ensi sunnuntaina. Finaaliäänestys on jo käynnissä.

Asukkaat olivat järkyttyneessä tilassa viimeisen häätöäänestyksen ratkettua. Kukaan ei olisi uskonut, että Sebastian - yksi voittajasuosikeista - tultaisiin häätämään vain viikkoa ennen Finaalia. Talossa oli jopa tulehtunut tilanne Tanjan ja Suvin alkaneen riidan vuoksi, mutta tilanne rauhoittui kaksikon sovittua nopeasti.

Suoran lähetyksen päätyttyä ei mennyt kauaakaan, kun finaaliviisikko sai laukkunsa. Pian tämän jälkeen varastohuoneen ovi kävi uudelleen ja Finalisteille oli tarjolla skumppaa. Kirjekuoressa Big Brother onnitteli tuoreita Finalisteja ja ilmoitti, että nyt on heidän aikansa muistella mennyttä 97 päivää.

Finalistit kilistelivät maljat Mikaelin pitämän maljapuheen jälkeen. Puheessa Mikael kehoitti kohottamaan maljat talosta jo häädetyille asukkaille. Maljojen jälkeen olohuoneen televisio meni päälle ja kukin Finalisti sai nähdä klippejä taloelämästään.

Finalistit ottivat videomuistelut osin ilolla, osin kauhulla vastaan. Näytettyjä videoita pidettiin hyvinä, tosin niistä saama kuva puhututti. Mikael totesi videoiden näyttäneen pelkkää "nylkytystä" Annikan kanssa, Suvi valitteli levinneitä muotojaan ja Janica harmitteli, ettei hänen panostaan viikkotehtävissä näytetty, vain hänen strippaustaan ja alastomuutta. Kun Finalisteja kutsuttiin videoiden jälkeen päiväkirjahuoneeseen, oli heidän kuulutuksiinsa ilmestynyt "Finalistit"-etuliite.

Sebastianin häädön myötä taloon tullut alakulo oli ainakin hetkellisesti tiessään BB:n näytettyä videot. Tämän vuoden Big Brotheria on jäljellä enää seitsemän päivää ja talossa on vielä viisi asukasta. Yksi heistä on Big Brother 2011 -voittaja, joka selviää ensi sunnuntaina seitsemännen tuotantokauden Finaalissa.

Finaaliäänestys BB-voittajan ratkaisemiseksi käynnistyi viimeisen BB Talk Show'n lopussa ja se jatkuu Finaalin loppumetreille saakka.

Lue myös:
Finaaliäänestyksen äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Sebastian häädettiin kolmantenatoista - asukkaat järkyttyivät

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.