Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Finalistit jakoivat pokaalit Best of -gaalassa kauden parhaille hetkille

Perjantaina Big Brother -talossa nähtiin Best of -gaala, jossa palkittiin BB-kauden parhaita hetkiä. Finalistit toimivat palkintojen jakajina gaalassa, jossa nähtiin videolta klippejä kauden ajalta.

Best of -gaalassa palkittiin kauden parhaita tapahtumia kahdeksassa kategoriassa. Tosin yhden kategorian voitto - paras asukas - selviää vasta ensi sunnuntaina BB-Finaalissa. Katsojat olivat tällä viikolla äänestäneet Subin BB-nettisivuilla kunkin kategorian voittajan.

BB oli toimittanut Finalisteille hienot iltapuvut ja skumppaa gaalaa varten. Mikael sai BB:ltä ohjeet gaalasta. Finalistien piti aloittaa gaala alkuspiikillä, jonka jälkeen yksi Finalisti esittelee aina yhden kategorian. BB näyttää videon jokaisessa kategoriassa olevasta tapahtumasta, jonka jälkeen kirjekuoresta luetaan kategorian voittaja. Voittajan julkistuksen jälkeen Finalistit näkivät pidemmän videon voittaneesta tapahtumasta.

Ensimmäisessä kategoriassa palkittiin paras viikkotehtävä. Ehdolla olivat mm. television orjat ja taivas ja helvetti. Voittajaksi selviytyi television orjat, vaikka Janica oli itse ehdottanut taivasta ja helvettiä. Pidemmän videon nähtyään Finalistit olivat kuitenkin ehdottoman varmoja, että oikea voitti ja viikkotehtävän tähdeksi he nimesivät Sebastianin, joka oli voittovideossa suuressa roolissa.

Toisena palkittiin paras salatehtävä. Finalistit Mikaelia lukuun ottamatta yllättyivät ensimmäisenä ehdolla olleesta Mikaelin "älä koske Annikaan" -salatehtävästä ja kaikki yllättyivät Terhin yökastelu-salatehtävästä. Parhaana palkittiin kuitenkin ninja-viikkotehtävän yhteydessä ollut Salarin salatehtävä ja Sebastianin vastasalatehtävä, jossa Salar sai piilottaa rahaa taloon ja Sebastianin piti löytää nämä rahat, jotta viikkotehtävä onnistuu.

Kolmas palkittava kategoria oli paras lovestory. Ehdolla oli mm. Mikaelin ja Annikan rakkaustarina ja Janican ja Roberton Norjan-romanssi. Sohvilla oltiin aivan varmoja, että Mikael ja Annika ovat voittajia. Eikä veikkaus ollut väärä, sillä Suvi julisti Mikaelin ja Annikan voittajiksi ja Mikael lupasi, että lähes neljä viikkoa sitten häädetty Annika saa pitää palkintona olleen pokaalin.

Neljäntenä palkintovuorossa oli kauden hauskin hetki. Finalistit saivat nauraa todenteolla jokaisen ehdokasklipin aikana. Ehdolla oli mm. Salarin Pandroran lippaasta muille ottama paha hiiret ja heinäsirkat, mutta tämä ei kuitenkaan voittanut. Voittajaksi selviytyi Sebastianin tekemä pieru karavaanariviikolla, jossa hänellä tuli melkein kakka housuun.

Kauden erikoistapahtumana palkittiin BB Extran ja Talk Show'n juontaja Elina Viitasen taloon tuleminen 11. viikolla. Muina ehdokkaina oli Benin haaremi, asukkaat häätävät itse, jumalanpalvelus ja Netan ja Suvin kauhujen yö. Finalistit päättivät yksissä tuumin luovuttaa pokaalin Elinalle sunnuntain Finaalissa, kun tulevat ulos talosta.

Best of -gaalan toinen kahdesta henkilökohtaisesta palkinnosta oli paras kilahtaja. Suvi ja Tanja veikkailivat itseään tämän kategorian voittajaksi ja naureskelivat jo valmiiksi. Kategoriassa oli edellä mainitun kaksikon lisäksi Terhi ja Tamer karjumisineen ja Salar typerine huutoineen. Paras kilahtaja -kategoriassa voiton pokkasi Tanja, joka kävi hakemassa pokaalin naureskellen sohvaryhmän edustalta.

Parhaiksi bileiksi katsojat äänestivät meksikobileet. Ehdolla olivat myös Kuusamobileet, Annikan ja Mikaelin tupaantuliaiset, Janican syntymäpäivät ja vauvabileet. Nähdyssä videoklipissä puhutti erityisesti Janican strippishow ja hänen sukupuolielimestään vetämät helmet, jotka järkyttivät tuolloin Sebastiania.

Viimeisenä kategoriana oli paras asukas -kategoria. BB oli kuitenkin veikeällä tuulella ja ilmoitti, että paras asukas selviää vasta sunnuntaina. Tässä tietysti tarkoitettiin voittajaäänestystä, joka ratkeaa sunnuntain suorassa Finaalilähetyksessä.

Videoklipit otettiin innolla vastaan ja Finalistit pitivät siitä, että näkivät tapahtumia kauden varrelta. Finalistit ovat pitkin viikkoa toivoneet näkevänsä mm. Kickoffin talon televisiosta. Gaalan jälkeen talossa alkoivat todennäköisesti tämän kauden viimeiset bileet BB-talossa, jossa nähtiin myös talosta jo pudonneita asukkaita.

Best of -gaalan voittajat:

Paras viikkotehtävä: Television orjat
Paras salatehtävä: Salarin ja Sebastianin rahan piilotus ja etsiminen
Paras lovestory: Mikael ja Annika
Hauskin hetki: Sebastian ja pieru asuntovaunun ikkunasta
Paras erikoistapahtuma: Elinasta tuli asukas
Paras kilahtaja: Tanja
Parhaat bileet: Meksikobileet
Paras asukas: Selviää ensi sunnuntaina (Big Brother 2011 -voittaja)

Katso videoklipit Best of -gaalan voittajista Subin BB-nettisivuilta

Lue myös:
Vanhat asukkaat bilettivät BB-talon pihalla, Finalistit seurasivat lasin takaa (10.12.2011)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.