Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Big Brother 2011 päättyy tänään!

Suomen Big Brotherin seitsemäs tuotantokausi saadaan päätökseen tänään, kun kausi huipentuu Subilla nähtävään Finaaliin. Sunnuntaina illalla selviää, kuka viidestä Finalistista voittaa Big Brotherin ja 50 000 euroa. Katsojien finaaliäänestyksessä äänestämä voittaja ratkeaa tänä iltana.

Ennätyspitkä, 104-päiväinen kausi päättyy tänään. Finaaliviikolle selviytyi viisi asukasta, joista yksi lopulta voittaa. Big Brotherin voittaja kuittaa itselleen 50 000 euroa ja ensimmäistä kertaa myös kakkoseksi sijoittunut saa rahapalkinnon, 5 000 euroa. BB-Finalistit ovat Ben, Janica, Mikael, Suvi ja Tanja. Mikael selvitti tiensä finaaliviikolle voittamalla finaaliviikkoäänestyksen toisella viikolla, mutta muut ovat päässeet Finaaliin normaalisti selviämällä kauden aikana yhdestä tai useammasta häätöäänestyksestä.

Finaaliviikon alkajaisiksi Finalistit ovat saaneet valmistaa toimia viihdyttäjinä ja juhlia Suomen itsenäisyyspäivää. Keskiviikkona Finalistit pääsivät esittämään improvisaatiota ja he saivat myös stand up -koomikko Arimo Mustosen vierailemaan taloon. Illan päätteeksi Finalistit päättivät järjestää oman juomakilpailun, jossa Tanja, Janica ja Mikael joivat itsensä tosi pahaan humalaan. Juomakilpailu tiesi, että Mikael oksensi keittiön lavuaariin ja Ben voi pahoin Mikaelin oksennettua ja mies "laatoitti" uudelleen kylpyhuoneen lattian, kun oksennus meni ohi vessanpöntön.

Torstaina BB oli pystyttänyt taloon toivomuskaivon, josta Finalistit saivat toivoa kolme toivomusta ja BB mahdollisesti toteuttaa ne. Hurjimmat toivomukset olivat Janican toivoma BB:n voitto, Benin toivoma Thaimaan matka ja hampaiden valkaisu. Myös pienempiä toivomuksia nähtiin, kuten Tanjan päiväunikiellon purkaminen ja Janican toive keltaisesta jaffasta.

Toiveista toteutettiin päiväunikiellon purkaminen, joka oli tosin vain Tanjalle ja toistaiseksi voimassa ja hampaiden valkaisu tuli kaikille Finalisteille lahjakortin muodossa. Osassa toteutuneissa toiveissa oli mukana aimo annos BB:n huumoria. Esimerkiksi Benin Thaimaan matka muuttui kahdeksi valokuvaksi Thaimaasta ja Mikaelin toivoma tatuointi muuttui siirtokuviksi.

Perjantaina Finalistit muistelivat päättyvää kautta Best of -gaalassa, jossa palkittiin kauden parhaita hetkiä ja katseltiin niistä videoklippejä. Finalistit odottivat gaalan perään isoja bileitä ja saivatkin ne. Finalistien yllätykseksi BB-talon pihalle oli tullut talossa pudonneita asukkaita, mutta Finalistit ja vanhat asukkaat eivät päässeet kosketuksiin missään vaiheessa. Bileet jatkuivat yöhön asti Finalistien kesken, kun vanhat asukkaat poistuivat ulkomaailmaan muutaman tunnin jälkeen.

Viimeinen viikonloppu alkoi varsin rauhallisissa tunnelmissa. Lauantai oli varsin tapahtumaköyhä, vaikka puhuva WC-Pönttö juttelikin Finalisteille. BB myös kiusasi Finalisteja vilkuttamalla valoja ja juoksuttamalla heitä ympäri taloa kuuluttamalla Finalisteja eri tiloihin vähän väliä. Shokkihoitoa Finalisteille tarjottiin, kun BB esitti heille videon, jossa heille näytettiin joitakin otsikoita, joita heistä on kirjoitettu BB:n aikana ulkomaailmassa. Erityisesti Tanjaa hirvitti otsikko, jossa hän oli pistänyt seksin saamisen lapsensa näkemisen edelle, vaikka Tanja oli heittänyt kyseisen kommentin talossa vitsillä.

Viimeinen lauantai huipentui saunailtaan, jossa Finalistit pääsivät todennäköisesti viimeistä kertaa BB-talon pihasaunaan saunakaljojen kera. Saunaillan jälkeen BB-talo alkoi hiljentyä viimeiseen yöhön. Kaikkein pisimpään hereillä pysyivät Tanja ja Janica, jotka höpöttelivät pitkään kahdestaan. Kaksikko oli havainnut, että vain pesässä soi rauhallinen musiikki ja ystävykset päättivät vetäytyä pesään omaan rauhaan juttelemaan mm. sunnuntaina odottavasta ulkomaailmasta ja mitä heistä on kirjoitettu. Muut Finalistit olivat tästä täysin tietämättömiä ja he menivät aikaisemmin nukkumaan.

Sunnuntain Big Brother -Finaali huipentaa kauden. Kauden viimeisessä suorassa lähetyksessä nähdään klippejä kauden varrelta ja finaaliviikolta. Lähetyksessä ratkeaa finaaliäänestyksen voittaja, eli kuka voittaa Big Brotherin ja missä järjestyksessä Finalistit poistuvat talosta. Studiossa yleisön joukossa odottavat myös talosta aiemmin poistuneet asukkaat. Lähetyksen lopussa selviää jatkuuko BB myös ensi vuonna. Tämän kauden talon valojen sammutus nähdään suorana 24/7-palvelussa.

Seuraamme sivustollamme BB:n finaalipäivän etenemistä tarkassa Talossa tapahtuu -seurannassa. Uutisoimme lisäksi kaikki tulevaa Finaalia mahdollisesti koskevat käänteet sekä tietysti kerromme illalla, kuka on Big Brother 2011 -voittaja.

Big Brother 2011 Finaali Subilla tänään klo 21.00 alkaen!

Lue muista finaaliviikon tapahtumista:
Finalistit drinkkimestareina ja viihdyttäjinä (6.12.2011)
Itsenäisyyttä juhlittiin BB-talossa (7.12.2011)
Finalistit jakoivat pokaalit Best of -gaalassa kauden parhaille hetkille (9.12.2011)
Vanhat asukkaat bilettivät BB-talon pihalla, Finalistit seurasivat lasin takaa (10.12.2011)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.