Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Sainio jättää Radio Rockin, palaa tv-ohjaajaksi

Suomen Big Brotherin tulevaisuus on edelleen hämärän peitossa. Asiaa sivuten keskiviikkona kuultiin mielenkiintoinen uutinen, kun Kim Sainio ilmoitti lopettavansa Radio Rockin Korporaatiossa.

Radiojuontaja ja tv-ohjaaja Sainio ilmoitti lopettamisestaan keskiviikon 16.2.2011 Korporaatiossa Radio Rockin suorassa lähetyksessä. Mielenkiintoiseksi Sainion lopettamisilmoituksen tekee sen, että hän on Suomen Big Brotherin entinen pääohjaaja (2006-2009) ja Sainio kertoi, että Sainio palaa tuttuun ympäristöön tv-ohjaajaksi.

Sainio itse kertoi lopettamisensa syyksi, että perheellisenä Korporaation aikaiset aamuherätykset olivat raskaita ja vaikka työpäivät päättyivät aikaisin päivällä, vei se kuitenkin perheeltä aikaa. Sainio totesi, että radiotyö oli hänen unelma-ammattina ja piti siitä. Tarkemmin Sainion jatkokuvioista ei lähetyksessä ilmeisesti kerrottu tai se ei ainakaan Radio Rockin Korporaatio-podcastiin päättynyt, josta nämä tiedot on poimittu.

Spekulaatiot Sainion paluusta BB:hen heräsivät näistä kommenteista. Sainio jätti BB:n kauden 2009 jälkeen ja siirtyi välittömästi kauden jälkeen Radio Rockin leipiin. Sainio ehti tehdä juontajapari Jussi Heikelän kanssa Korporaatiota Radio Rockin aamuissa reilun vuoden. Heikelän uutta juontajaparia ei ole vielä julkistettu.

Kuuntele podcast Sainion lopettamisesta Radio Rockilla (Radio Rock Korporaatio 16.2.2011)

Podcastissa on n. 23 minuutin kooste Korporaation koko 16.2.2011 lähetyksestä. Sainion lopettamisesta on juttua kohdista 0:54 ja 14:55 alkaen.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.