Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Talk Show'ssa alkaa kauden ensimmäinen äänestys

Seitsemännen BB-kauden ensimmäinen Talk Show on ohjelmassa tänään sunnuntaina. Ensimmäisessä lähetyksessä ei häädetä ketään, mutta siinä alkaa kauden ensimmäinen katsojaäänestys.

BB-asukkailla ei ole ollut ensimmäisellä viikolla nimeämisiä, eikä häätöäänestys ole käynnissä. Kukaan siis ei ole lähdössä talosta tänään, mutta tänään käynnistyy jokin äänestys BB Talk Show'ssa, joka mullistaa jonkin asukkaan elämän BB-talossa.

Se, mistä äänestetään, ei ole kerrottu. Luultavasti kaikki asukkaat ovat äänestyksessä. Talon asukkaat eivät tiedä tulevasta äänestyksestä mitään ehkä Amandaa lukuun ottamatta, joka tuli taloon vasta torstaina. Osa asukkaista spekuloi, että joku saattaa lähteä tänään ja he kaikki ovat äänestyksessä.

Illan Talk Show'ssa tutustutaan myös tarkemmin talon asukkaisiin kerrataan ensimmäisen viikon tapahtumia. Myös ensi viikon surisevasta viikkotehtävästä kuullaan jotakin BB-nettisivujen mukaan.

Lähetyksessä myös jompi kumpi juontajista joutuu haasteen eteen. Joko Susanna Laine tai Elina Viitanen joutuu ottamaan sähköshokkeja suorassa lähetyksessä, kertovat BB-nettisivut. Asukkaille sähköshokit tulivat tutuiksi tämän viikon viikkotehtävässä.

Big Brother Talk Show tänään Subilla kello 21.00 alkaen!

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.