Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Historiaa: Suomen Big Brother 2005-2010

Artikkelin hakemisto

Johdanto

Suomen Big Brotherin tarina lähti liikkeelle Brittien Big Brotherista. Subtv (nyk. Sub) oli ottanut ohjelmistoonsa Brittien BB:n tuotantokausia. Tämä herätti Suomen BB-fanit toivomaan jopa Suomeen omaa BB:tä. Fanit joutuivat kuitenkin pettymään, kun Subtv kieltäytyi kunniasta vedoten BB:n korkeisiin tuotantokustannuksiin. Päätös muuttui kuitenkin myöhemmin, kun Subtv ilmoitti yllättäen syksyllä 2004, että Suomi saa oman BB:nsä vuoden 2005 aikana.

Ilmoituksen jälkeen alkoi kova kohu ennen kuin edes oli tiedossa, missä ohjelma kuvataan ja ketkä ovat tekijöitä. Subtv ilmoitti hyvissä ajoin, ettei BB:stä tule mitään "halpisversiota", vaan kaikki tehdään viimeisen päälle. Kiinnostus asukkaaksi oli myös kovaa ja silloinen kanavajohtaja joutui toppuuttelemaan haastatteluissa ennen asukashaun alkua, ettei vielä kannata lähettää hakemuksia.

Jokaisen kauden pääpalkintona on ollut tähän mennessä 50 000 euroa. Pääpalkinnon on saanut asukas, joka on poistunut talosta viimeisenä tuotantokauden Finaalissa.

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?