Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Tilasto: Big Brotherin erikoisohjelmien katsojalukuja

Big Brother-kausien yhteydessä on esitetty runsaasti erikoisohjelmia, jotka keskittyvät yhteen aiheeseen. Useimmiten erikoisohjelmat on esitetty varsinaisen kauden päätyttyä tai ennen kauden alkua, mutta muutamia on nähty myös kauden aikana.

Vuosien varrella erikoisohjelmissa on seurattu mm. BB-voittajan ensimmäistä viikkoa ulkomaailmassa tai päättyneestä kaudesta on paketoitu koostelähetys. Alkavaa kautta on myös ennakoitu esittelemällä hakukiertueen satoa Asukkaaksi taloon? -ohjelmassa tai entisiä asukkaita on muisteltu ja tavattu Missä he ovat nyt? -ohjelmassa.

BB-erikoisohjelmissa on menty myös Afrikkaan asukasvaihdon merkeissä ja yksi jakso on omistettu kaksille häille, kun "tavispari" ja Big Brotherista tutut Antti ja Henna menivät BB-talossa naimisiin. Big Brother juhlisti myös omia synttäreitään kymmenennen kauden kunniaksi peräti puolentoista tunnin suoralla erikoisohjelmalla.

Erikoisohjelmien katsojalukujen vertailu on vaikeaa, koska ohjelmat ovat erityyppisiä ja ne ovat pääsääntöisesti tulleet hiljaiseen aikaan ennen tai jälkeen BB-kautta. Katsojalukuja ei kannata verrata etenkään säännöllisiin BB-ohjelmiin, mutta esimerkiksi Voittajan viikkojen vertailu keskenään tuntuu täysin relevantilta. Katsotuin Voittajan viikko sarjan viimeisin jakso vuonna 2011, joka keräsi Janican voittovuonna keskimäärin 245 000 katsojaa.

Suurimmaksi pettymykseksi voidaan sanoa Big Brotherin kymmenvuotisjuhlaohjelma, joka keräsi parhaana katseluaikana ja kauden ollessa käynnissä vain 143 000 katsojaa keskimäärin. Juhlalähetyksen puolustukseksi on todettava, että sen ohjelmapaikalla perjantaina kello 19.30 oli kova kilpailu mm. Nelosen Vain elämää -ohjelman kauden aloituksen kanssa ja kyseisenä iltana Big Brotheria tarjoiltiin peräti neljä tuntia, joten pahimmallekin BB-fanille saattoi tulla ähky.

Yhteensä eri Big Brother -erikoisohjelmia on esitetty kymmenen kauden aikana 26, joista katsojalukutiedot olivat saatavilla 21 ohjelmasta. Oheisessa taulukossa voi ohjelmia laittaa järjestykseen päivämäärän, ohjelman nimen, esityskanavan tai katsojamäärän mukaan taulukon otsikkosarakkeita klikkaamalla.

Jos taulukko ei näy oikein mobiililaiteellasi, voit katsoa sen myös tästä.

Lähteet:
Finnpanel Oy / TV-mittaritutkimus
BB Plaza

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother on ollut yli vuoden tauolla Suomessa. Uskotko Big Brotherin paluuseen Suomessa?

Kyllä - 74.4%
Ei - 18.6%
En osaa sanoa - 7%

Ääniä yhteensä: 43
Tämä äänestys on jo päättynyt : 30.04.2016