Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Aikajana: Suomen Big Brother 2007

Kiinnostus Big Brotheria kohtaan kasvoi edelleen kolmannelle kaudelle. Television digitalisointi eteni ja lähes kaikki suomalaiset olivat Subtv:n näkyvyysalueella tästä vuodesta alkaen.

Analoginen tv-verkko suljettiin syyskuun 2007 alussa ja maanpäällisessä verkossa oli nähtävissä vain digitaaliset lähetykset, Subtv mukaan lukien. Nyt niilläkin suomalaisilla, joilla ei ennen ollut mahdollisuutta nähdä Big Brotheria, oli mahdollisuus nähtä tätä kohuttua tosi-tv-ohjelmaa. Digi-tv:n innostamana myös 24/7-palvelu myytiin kaapeliverkossa kanavapakettien kaupanpäällisenä.

Kolmas kausi rikkoi katsojaennätyksiä aina Finaalia myöten. Oheiselle aikajanalle on merkitty kolmannen BB-kauden merkittävimpiä tapahtumia omasta mielestäni. Kautta on seurattu Subtv:n lähetysten lisäksi 24/7-palveluista.

Mikäli aikajana ei näy, sen voi katsoa myös tästä.

Lähteet:
Big Brotherin nettisivut
BB Plaza
Finnpanel
World of Big Brother

Juttusarjan aikaisemmat osat:
Aikajana: Suomen Big Brother 2005 (29.3.2016)
Aikajana: Suomen Big Brother 2006 (12.4.2016)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?