Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Aikajana: Suomen Big Brother 2008

Suosionsa huipulla ollut Big Brother eteni neljännelle kaudelleen. BB-talo sai kasvojenkohotuksen ja kauteen saatiin myös astrologinen näkökulma.

Yksi kauden teemoista oli astrologia ja tätä varteen tuotantoon oli tuotu mukaan myös astrologi tekemään asukkaille astrologinen profiili. Itse lähetyksissä tämä ei tosin paljoa näkynyt astrologin BB Extran hämäriä höpötyksiä lukuun ottamatta. Muuten kausi sisälsi runsaasti draamaa, kun kaudella nähtiin valehäätö, talosta poistamisia ja paljon pahan puhumista selän takana. Viimeksi mainitusta jäi elämään asukas Marian alias Mantan taloon tuoma selän takana puhumista kuvaava termi "läyhääminen".

Oheisella aikajanalla on kuvattu Suomen neljännen Big Brotherin mielestäni merkittävimmät tapahtumat.

Mikäli aikajana ei näy, sen voi katsoa myös tästä.

Lähteet:
Big Brotherin nettisivut
BB Plaza
Finnpanel
World of Big Brother

Juttusarjan aikaisemmat osat:
Aikajana: Suomen Big Brother 2005 (29.3.2016)
Aikajana: Suomen Big Brother 2006 (12.4.2016)
Aikajana: Suomen Big Brother 2007 (26.4.2016)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?