Saara Aallon biisileiri alkoi BB-talossa - Biisinteko alkoi, esitetään lauantaina

Saara Aalto meni pitämään asukkaille biisileirin BB-taloon. Kuva: © Nelonen Media.
Saara Aalto meni pitämään asukkaille biisileirin BB-taloon. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat yllätettiin perusteellisesti, kun Saara Aalto saapui BB-taloon pitämään asukkaille biisileiriä. Yhteisen biisin valmistelu alkoi heti.

Perjantaiaamu oli BB-talossa rauhallinen. Nabaz on ollut huonolla tuulella jo eilisestä lähtien, eikä hänen olonsa ollut yöunien jälkeen parantunut. Hänen ärsyyntymisensä oli monen asian summa, sillä torstaina asukkaita oli päästetty turvaan ja he olivat saaneet myös yhteisen rangaistuksen Mian ja Sofian sääntörikkeistä.

Aamupäivällä asukkaat olivat viettäneet pitkän tovin lukittuina pihalle. Nabazin huono tuuli unohtui terassin verhojen avauduttua, kun asukkaille selvisi, että talossa on vieras. Olohuoneessa kosketinsoittimia soitti muusikko Saara Aalto, joka yllätti asukkaat täysin.

Saara kertoi asukkaille, että hän tuli vetämään heille biisileiriä, jossa hän opettaa heille kahden päivän aikana laulamista ja asukkaat tekevät hänen avustuksellaan biisin. Kaiken kruunaa biisin esitys lauantaina suorassa lähetyksessä tehtäväareenalla.

Alkuun ei paljon ylimääräiseen tuhlattu, sillä Saaralla ja asukkailla on paljon tehtävää. Saaran suunnitelma oli, että he tänään saisivat biisin kasaan ja huomenna he harjoittelisivat sitä ennen esitystä. Talossa ryhdyttiinkin heti toimeen ja ensin ideoitiin sanoja ja niistä alettiin muodostaa säkeitä.

Asukkaat suorittivat erilaisia harjoitteita ennen biisintekoa. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat suorittivat erilaisia harjoitteita ennen biisintekoa. Kuva: © Nelonen Media.

Ennen sanoitusta Saara antoi kuitenkin pikakurssin laulun perusteita ja hän ohjeisti asukkaita muutamiin harjoitteisiin. Saara myös hieman kartoitti asukkaiden ääniresursseja, mitä on hyvä ottaa huomioon biisiä tehdessä. Asukkaat saivat Saaralta hyviä vinkkejä ja asukkaat pääsivät kohtuullisen hyvin yli myös jännittämisestä ja he uskalsivat irrotella.

Intensiiviseen ideointiin kuului pari taukoa. Iltapäivä huipentui ensimmäisen säkeistön läpivetoon Saaran säestämänä ja asukkaiden laulaessa kuorona. Harjoituksiin saatiin vihdoin monen toivoma ruokatauko, vaikka ruokatarvikkeet ovat vähissä Mian ja Sofian rangaistuksen vuoksi.

Tehtävän ohessa Saara ja asukkaat tutustuivat myös toisiinsa, kun Saara kyseli asukkaiden taustoja, mistä he ovat ja esimerkiksi miksi he ovat hakeneet Big Brotheriin.

Julkkisvieras taloon perjantaina! - Saara Aalto pitää asukkaille biisileirin (27.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.