Viikko 11: Keskiviikon häätö

Yhdennentoista viikon ensimmäisessä häädössä BB-talosta häädettiin Ville. Hän hävisi häätöäänestyksessä Taaville, Pekalle ja Jasmiinalle.

BB-talossa vietetään yhdennellätoista viikolla eliminaatioviikkoa, jolla suoritetaan yhteensä kolme häätöä. Keskiviikkona tapahtui viikon ensimmäinen häätö, johon joutui neljä asukasta. Alkuviikosta BB-talossa räjähti aikapommi ja häätöäänestykseen päätyi asukkaita myös hävittyään eliminaatiokilpailuissa.

Ville joutui häätöäänestykseen, kun aikapommi räjähti hänen käsissään maanantaina. Jasmiina päätyi toisena häätöäänestykseen oltuaan viimeinen maanantain tietokilpailussa, Taavi joutui häätöuhan alle jäätyään viimeiseksi pallomeritehtävässä ja Pekka päätyi neljäntenä häätöäänestykseen oltuaan viimeinen kanahäkkikilpailussa.

Häätöäänestys käynnistyi tiistaina ja turvassa olivat pitkään isolla erolla Taavi, Pekka ja Jasmiina ja Ville oli häädetyn paikalla. Keskiviikon BB-päivittäislähetyksen aikana kärkikolmikolmikko vaihteli keskinäisiä sijoituksia, mutta Ville kiri kärkeä kiinni. Ero pieneni, kuten kahdessa edellisessä häätöäänestyksessä, mutta nyt hitaampaan tahtiin. Tässä häätöäänestyksessä ei äänestetty ketään turvaan kesken äänestyksen.

Aikaisempien viikkojen loppukiriin Ville ei yltänyt, vaan hän tuli häädetyksi kerättyään 20,5 % annetuista äänistä. Hän hävisi neljä prosenttiyksikköä ensimmäisenä turvassa olleelle Jasmiinalle. Toiseksi häätöäänestyksessä tuli Pekka, joka voitti Jasmiinaa prosenttiyksiköllä ja 11. häätöäänestyksen voitti Taavi 29,5 %:n ääniosuudella.

Villen häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Yhdestoista häätöäänestys ke 18.11.2021 - tulokset:

Taavi 29,5 %
Pekka 25,5 %
Jasmiina 24,5 %
Ville 20,5 % (häädettiin)


Tulosta   Sähköposti