Viikko 11: Perjantain häätö

Yhdennentoista viikon toisessa häädössä perjantaina BB-talosta häädettiin Samir. Hän hävisi häätöäänestyksessä Taaville, Lasselle ja Anssille.

Kahdenteentoista häätöäänestykseen asukkaat joutuivat toisessa eliminaatiohaasteessa epäonnistumalla. Asukkaiden piti arvata aikaa mahdollisimman oikein ja neljä huonoiten arvannutta Samir, Taavi, Lasse ja Anssi joutuivat häätöuhan alle torstaina.

Kahdestoista häätöäänestys käynnistyi torstai-iltana. Samir oli aluksi selvässä johdossa ja muut kolme oli tasaisena ryhmänä selvästi perässä. Perjantaina tilanne oli huomattavasti tasaantunut ja erot olivat hyvin pieniä. BB-päivittäislähetyksen aikana äänestystilanne vaihtui moneen kertaan ja Samir kävi välillä myös perjantaina johdossa.

Samir tuli kuitenkin häädetyksi erittäin pienellä erolla. Viimeisen tilannenäytön viimeiseltä sijalta Samir ei enää noussut, vaan hän tuli häädetyksi 23,88 %:n ääniosuudella vain 0,1 prosenttiyksikön erolla Lasseen. Toiseksi häätöäänestyksessä selvisi Taavi 25 %:n ääniosuudella ja 12. häätöäänestyksen voitti Anssi saatuaan 27,3 % annetuista äänistä.

Samirin häädön jälkeen BB-taloon jäi kuusi asukasta.

Kahdestoista häätöäänestys pe 19.11.2021 - tulokset:

Anssi 27,3 %
Taavi 25,0 %
Lasse 23,9 %
Samir 23,8 % (häädettiin)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.