Viikko 11: Sunnuntain häätö

Yhdennentoista viikon kolmas häätö tapahtui sunnuntaina, kun BB-talosta häädettiin Pekka. Hän hävisi häätöäänestyksessä Akille, Taaville ja Jasmiinalle.

Kauden viimeisessä häätöäänestykseen asukkaat nimesivät toisiaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Neljä asukasta joutui häätöäänestykseen ja Aki oli alusta asti äänestyksen johdossa. Lauantaina käynnistyneessä häätöäänestyksessä Akin reilu johto kaventui sunnuntaille tultaessa, mutta se piti niin, että Aki äänestettiin ensimmäisenä turvaan.

Kolmanenssatoista häätöäänestyksessä päästettiin turvaan vielä toinenkin asukas. Toisena pääsi turvaan sillä hetkellä eniten ääniä saanut Taavi. Akin poistuttua äänestyksestä Taavi piti turvapaikkansa koko ajan ja Jasmiina ja Pekka jäivät vielä taistelemaan paikastaan talossa.

Häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olivat siis mukana Jasmiina ja Pekka. Heidän osaltaan ei kestänyt kauaa, kun äänestys jo päättyi. Jasmiina pysyi selvästi Pekan edellä ja Pekka tuli häädetyksi saatuaan 46,3 % annetuista äänistä. Jasmiina jatkaa talossa 53,7 %:n ääniosuudella. Tulokset on saatavilla vain äänestyksen viimeisestä vaiheesta.

Pekan häädön jälkeen BB-taloon jäi finaaliviikolle viisi asukasta.

Kolmastoista häätöäänestys su 21.11.2021 - tulokset:

Jasmiina 53,7 %
Pekka 46,3 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä kahdessa ensimmäisessä vaiheessa turvaan päässeiden Akin ja Taavin ääniä ole mukana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.