Viikko 3: Häätö

Kolmannella viikolla BB-talosta häädettiin Laura L. Hän hävisi häätöäänestyksessä Samille, Pekalle, Katjalle ja Sannille.

Viisi asukasta nimettiin häätöäänestykseen perjantaina. Asukkaat nimesivät kolmanteen häätöäänestykseen Laura L:n, Samin, Pekan ja Sannin. Lisäksi Taavi sai pelastaa itsensä häätöäänestykseltä voitettuaan nimeämiskilpailun ja vaihtoi tilalle Katjan.

Häätöäänestyksestä pelastettiin reilu tunti ennen sen loppua kaksi eniten ääniä saanutta Sami ja Pekka. Ennen pelastusta Katja johti äänestystä, mutta hän putosi nopeasti kolmen heikoimman joukkoon. Kolmen viimeisen joukossa Katja pysyi kärjessä, vaikka Sanni kiri eroa kiinni. Lopussa myös Laura L. paransi asemiaan, mutta ei tarpeeksi.

Laura L. tuli häädetyksi saatuaan 30,9 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Sannille 1,7 prosenttiyksikköä. Kolmen vähiten ääniä saaneiden joukossa eniten ääniä sai siis Katja 36,5 %:n ääniosuudella. Tässä jakaumassa ei ole huomioitu Samin ja Pekan saamia ääniä.

Laura L:n häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Kolmas häätöäänestys su 26.9.2021 - tulokset:

Katja 36,5 %
Sanni 32,6 %
Laura L. 30,9 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvassa olleiden Samin ja Pekan ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti