Viikko 4: Nimeämisäänestys

Neljännellä viikolla Big Brother laittoi kaikki asukkaat nimeämisäänestykseen ja katsojat saivat äänestää, ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Häätöäänestykseen joutuivat Melody (14,4 % äänistä) ja Laura R. (13,5 % äänistä).

BB-talossa ei järjestetty nimeämisiä neljännellä viikolla, vaan kaikki asukkaat laitettiin nimeämisäänestykseen ja häätökäytäntö käännettiin toisinpäin. Katsojat saivat äänestää kaksi vähiten ääniä saanutta asukasta häätöäänestykseen, joista asukkaat häätävät yhden asukkaan ulos talosta.

Nimeämisäänestys käynnistyi lauantaina, jossa Laura R. ja Ville olivat pitkään kahden viimeisen joukossa. Äänestyksestä päästettiin turvaan häätölähetyksen puolivälissä seitsemän eniten ääniä saanutta asukasta. Tilanne sijoilla 6-9 vaihtelivat äänestyksen aikana, mutta pelastushetkellä nimeämisäänestyksestä pääsivät turvaan Katja, Taavi, Sami, Pekka, Aki, Lasse ja Sanni.

Kuusi vähiten ääniä saanutta jatkoivat nimeämisäänestyksen loppuun saakka. Muutoksia tapahtui enää loppupäässä, kun Ville nousi kahdelta viimeiseltä sijalta pois ja tilalle tuli Melody. Näin ollen Melody ja Laura R. joutuivat asukkaiden suorittamaan häätöäänestykseen.

Lopullisissa tuloksissa Melody keräsi 14,4 % ja Laura R. 13,5 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Ville 1,7 prosenttiyksikön erolla Melodyyn. Kuuden viimeisen joukossa eniten ääniä keräsi Anssi saatuaan 20,9 % äänistä. Näissä tuloksissa ei ole huomioitu seitsemän turvaan äänestetyn asukkaan ääniä.

Nimeämisäänestys su 3.10.2021 - tulokset:

Anssi 20,9 %
Jasmiina 17,9 %
Juhani 17,2 %
Ville 16,1 %
Melody 14,4 % (häätöäänestykseen)
Laura R. 13,5 % (häätöäänestykseen)

Tuloksissa on käytettävissä vain nimeämisäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvaan päästettyjen Katjan, Taavin, Samin, Pekan, Akin, Lassen ja Sannin ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti