Viikko 5: Tuplahäätö

Viidennellä viikolla BB-talosta suoritettiin tuplahäätö, jossa häädettiin Katja ja Sanni. He hävisivät häätöäänestyksessä Samille, Jasmiinalle ja Pekalle.

Tällä viikolla BB-talossa ei ollut nimeämisiä, vaan häätöäänestykseen joutuneet asukkaat päättivät edellisenä sunnuntaina BB-taloon saapuneet uudet asukkaat Noora, Samir ja Maiju. He nimesivät häätöäänestykseen Katjan, Sannin, Samin, Jasmiinan ja Pekan.

Viides häätöäänestys käynnistyi lauantaina, jossa tilanteet vaihtuivat useasti. Katja oli alussa kärjessä, mutta häätöäänestyksen edetessä hän menetti asemiaan. Ensimmäisenä äänestyksestä turvaan päästettiin Jasmiina ja Sami.

Kolmen vähiten ääniä saaneiden kesken asetelmat olivat jo vakiintuneet. Pekka oli selkeästi turvassa ja ero Sanniin ja Katjaan oli iso. Koska kyseessä oli tuplahäätö, Sanni ja Katja vain vaihtelivat sijoja keskenään kahdella viimeisellä sijalla. Sillä ei ollut merkitystä pelastumisesta häädöltä.

Katja ja Sanni tulivat häädetyksi 14,6 prosenttiyksikön erolla Pekkaan. Vähiten ääniä keräsi Katja saatuaan 27,8 % annetuista äänistä ja Sannin ääniosuus oli 28,8 %. Häätöäänestyksestä ensimmäisenä turvaan pääseiden Jasmiinan ja Samin ääniä ei ole huomioitu näissä tuloksissa.

Katjan ja Sannin häätöjen jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Viides häätöäänestys su 10.10.2021 - tulokset:

Pekka 43,4 %
Sanni 28,8 % (häädettiin)
Katja 27,8 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvassa olleiden Samin ja Jasmiinan ääniä ole mukana.


Tulosta   Sähköposti