Viikko 7: Uusien tuplahäätö

Seitsemännellä viikolla BB-talosta häädettiin uusista asukkaista Marjatta ja Nona. He hävisivät häätöäänestyksessä Vilille ja Julialle.

Big Brother laittoi kauden seitsemänteen häätöäänestykseen viime sunnuntaina taloon tulleet uudet asukkaat. Vanhat asukkaat olivat turvassa häätöäänestykseltä tällä viikolla. Uusista häädettiin peräti kaksi asukasta ja tällä viikolla äänestettiin suosikkia, eli kaksi vähiten ääniä saanutta asukasta häädettiin.

Häätöäänestys oli koko viikon käynnissä ja ensin äänestystilanteissa kärjessä oli Nona, mutta sunnuntaina tilanteet vaihtuivat moneen kertaan. Marjatta oli sunnuntaina koko ajan neljäntenä, mutta kolmen kärki vaihteli niin, että Nona, Vili ja Julia olivat vuorollaan turvassa. Viimeisessä tilannenäytössä kärjessä olivat Julia ja Vili.

Lopullisissa tuloksissa Vili keräsi eniten ääniä tässä häätöäänestyksessä, 31,6 % annetuista äänistä. Toiseksi eniten ääniä keräsi Julia, joka oli ensimmäisenä turvassa 0,1 prosenttiyksikön erolla Nonaan, joka sai 29,7 % annetuista äänistä. Marjatta jäi vain 8,9 %:n ääniosuuteen.

Marjatan ja Nonan häätöjen jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Seitsemäs häätöäänestys su 25.10.2020 - tulokset:

Vili 31,6 %
Julia 29,8 %
Nona 29,7 % (häädettiin)
Marjatta 8,9 % (häädettiin)


Tulosta   Sähköposti