Mielipide

Kommentti: Hyviltä pohjilta normikautta kohti

Kuluva vuosi on ollut jälleen kerran poikkeuksellinen monessakin mielessä. Ei lähelläkään suurin poikkeus, mutta poikkeus kuitenkin on se, että tänä vuonna nähdään peräti kaksi suomalaista BB-kautta. Vuoden toiseen Big Brotheriin lähdetään hyviltä pohjilta.

Kommentti: Julkkiskauden paluu oli onnistunut

Nelonen toi tänä keväänä Julkkis-Big Brotherin takaisin. Ennen kauden alkua oli paljon epäilyksiä edellisen julkkiskauden flopattua, mutta nyt kauden jälkeen voidaan todeta pelon osoittautuneen turhaksi.

Analyysi: Julkkis-Big Brother 2021 finalistianalyysi

Julkkis-Big Brother on edennyt jo kalkkiviivoilleen ja finaali häämöttää. On aika sivustomme perinteiseen finalistianalyysiin, jossa käydään lyhyesti läpi pikavauhtia edenneen julkkiskauden finalistit.

Kommentti: Äänestyskiritys jatkui myös julkkiskaudella

Suomen Big Brotherista tuttu kiritys häätöäänestyksissä jatkui myös Julkkis-BB:ssä. Entistä tiheämpi häätörytmi korosti tätä ja toi esiin myös, kuinka vähän ääniä luultavasti annetaan.

Analyysi: Ketkä menevät finaaliin?

Kauden toisessa asukasanalyysissä otetaan kantaa jo nopeatempoisen kauden finaalikattaukselle. Ketkä asukkaat ansaitsevat paikan finaalissa?

Kommentti: Jatkuvat häädöt eivät säväytä

Julkkis-BB:ssä neljästi viikossa olevat häädöt menettävät hieman hohtoaan, kun häätöäänestys on lähes koko ajan käynnissä. Suuret tunteet ovat olleet harvassa, kun asukkaita on tällä kaudella häädetty.

Analyysi: Mielenkiintoinen porukka kasassa

Julkkis-BB-talo on ollut avoinna noin viikon ja vielä on vajaat kaksi viikkoa jäljellä. Julkkiskattaus on osoittautunut varsin hyväksi.

Kommentti: Ensimmäinen häätölähetys kaaosta ja tunarointia

Tiheätahtisten häätöjen Julkkis-BB-kaudella nähtiin tiistaina ensimmäinen häätö. Nelosen häätölähetys oli sekava sillisalaatti, joka päättyi haastetehtävään, josta tuli armoton floppi.

Kommentti: Lupaava kokoonpano

Toinen julkkiskausi saatiin käyntiin sunnuntaina. Taloon muuttaneista asukkaista voidaan sanoa jo nyt, että tämänhetkinen kokoonpano pyyhkii lattiaa edellisellä Julkkis-BB:n asukkailla.

Kommentti: Edellinen julkkiskattaus on päihitettävissä

Uuden julkkiskauden alkuun on vajaa viikko tätä kirjoitettaessa. Tänä vuonna BB-talon nimilista pitäisi olla selkeästi kovempi kuin kahdeksan vuotta sitten.

Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset

Maanantaina julkistettu Julkkis-Big Brotherin paluu vilkastaa BB-vuotta. Nyt saatiin ensimmäistä kertaa Suomessa Big Brother myös keväälle, mutta kovin suuria odotuksia ei julkkiskaudesta ole.

Analyysi: BB-talon asukkaat kaudella 2020

Kauden viimeisessä asukasanalyysissä käydään läpi vielä kerran kaikki BB-talossa nähdyt 20 asukasta. Jokainen asukas on käyty läpi tiiviissä muodossa ja analyysiin on koottu olennaisimmat ajatukseni asukkaista.

Analyysi: Arvio kaudesta 2020

On marraskuun lopussa päättyneen BB-kauden yhteenvedon aika. Tänä vuonna nähtiin viime vuotta pidempi kausi, joka ei valitettavasti ollut samanveroinen ja kaudesta tuli varsin keskiverto.

Kommentti: Makkarijengi meni päätyyn saakka

Big Brother 2020 päättyi sunnuntaina Joelin voittoon. Paljon keskustelua aiheuttanut makkarijengi otti päättyneellä kaudella kolmoisvoiton ja kaikki pahimmat selän takana puhujat häädettiin heitä ennen.

Kommentti: Vihdoin asukkaat yllätetään

Enää kaksi yötä finaaliin, mutta finaaliviikon tunne on loistanut poissaolollaan. Näinköhän sitä tunnetta saadaan tänään ja huomenna, kun kaksi yllätyshäätöä suoritetaan.

Analyysi: Finaaliviikon asukkaat 2020

BB-kausi lähestyy uhkaavasti loppuaan ja on aika tehdä BB-Fanisivujen perinteinen finaaliviikon analyysi asukkaista. Käsittelyssä ovat kaikki kaudella 2020 Big Brotherin finaaliviikolle selvinneet kuusi asukasta.

Analyysi: Suosikki taas tulilinjalla

Tällä viikolla häätökäytäntö käännettiin toisin päin, jossa katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät. Katsojilla on nyt suuri rooli, ketkä pääsevät finaaliviikolle.

Kommentti: Big Brotherin auktoriteetti vaatii terästäytymistä

BB-talon asukkaat ovat päässeet tällä kaudella varsin vähällä tehtävissä ja rangaistuksissa. Tässä kommentissa keskitytään rangaistusten ja Big Brotherin auktoriteetin puutteeseen.

Analyysi: Pelaajat talossa

Tällä kaudella talossa on tunnuttu pelaavan enemmän kuin koskaan. Voitetaanko Big Brother tänä vuonna pelaamalla?

Kommentti: Mikään ei ole varmaa häädöissä ja nimeämisissä

Big Brotherin häätöäänestykset ja nimeämiset ovat vakiopuheenaihe joka kausi. Yleensä keskustelut liittyvät niiden luotettavuuteen ja yllättävyyteen sekä kuinka monta asukasta nimetään viikottain häätöänestykseen.

Analyysi: Yhdeksän viikolla yhdeksän

Big Brotheria on jäljellä tämän viikon jälkeen enää kolme viikkoa ja talossa on vielä yhdeksän asukasta. Analyysissä otetaan kantaa jo asukkaiden finaaliviikkopotentiaaliin, vaikka finaaliin on vielä reilut kolme viikkoa.

Kommentti: Talon tyhjentäminen oikeanlaista ravistelua

Asukkaat pistettiin ensimmäisen kerran oikeasti tiukan paikan eteen BB-talossa tällä kaudella, kun kaikki kalusteet ja tavarat poistettiin talosta. Vihdoin asukkaiden elämää vietiin normaalia enemmän mukavuusalueen ulkopuolelle.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.