Big Brother 2019 on käynnistynyt!

BB-asukkaat 2019. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
BB-asukkaat 2019. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Suomen 11. Big Brother starttasi tänä iltana, kun 14 asukasta muutti uuteen BB-taloon. Tästä käynnistyi kymmenen viikkoa kestävä kausi, jonka voittaja kuittaa 30 000 euroa.

Suomen Big Brotherin paluu starttasi kauppakeskus Redistä tänään, kun ensin esiteltiin BB-talo ja sen rakennusprosessia. Jouhevasti edennyt Kickoff-ilta esitteli BB-asukkaat, jotka nousivat hissiä pitkin BB-taloon. Samaa reittiä kukin asukas myös poistuu talosta sunnuntaisin, silloin, kun häätöäänestys ja häätö osuu kullekin kohdalle.

Ensimmäisenä uuden BB-talon sai korkata Tarina, joka hämmentyneenä uuden BB-talon sisustuksesta pyöri ympäri taloa. Yleensä ensimmäiset asukkaat ovat höpötelleet yksikseen talossa, mutta Tarina oli täysin vaiti ja odotellessaan kämppäkavereitä Tarina jopa levähti sohvalla maaten. Hetken päästä Tarina sai seuraa Timosta.

Talo täyttyi asukkaista pikku hiljaa ja puheen porina täytti talon samassa suhteessa. Jokaista asukasta seurasi pieni esittelykierros ja nimiä yritettiin painaa mieleen parhaansa mukaan. Aikaisempia kausia laajempi talo hajaannutti myös porukkaa eri puolille taloa. Talon sokkeloisuus myös aiheutti sen, että uudet asukkaat joutuivat välillä etsimään, missä muita asukkaita oli lähinnä äänen perusteella.

Lopulta BB-taloon saatiin 14 asukasta. Joukkoon mahtui niin monenlaisella taustalla niin töiden kuin muiden asioiden suhteen. Asukkaiden joukkoon mahtuu myös Suomen Big Brotherin ensimmäinen muunsukupuolinen Kevin. Uudet asukkaat ovat Tarina, Timo ja Kevinin lisäksi Ville, Anu, Kristian, Eeva-Leena, Tuula, Jukka, Mira, Kimmo, Milla, Emma ja Helmeri.

Asukkaiden keski-ikä on 31,9 vuotta ja asukkaat tulevat ympäri Suomea. Nuorin asukas on 20-vuotias ja vanhin 52. Ennen kautta puhuttiin 35 vuoden ikäerosta. Joko tämä oli vain lavea arvio tai sitten vielä on tulossa asukkaita, mutta tätä ei voi vielä tietää.

Tänä vuonna Big Brother kestää kymmenen viikkoa, tarkalleen ottaen 71 päivää. Big Brotherin voittaja kuittaa 30 000 euron voittopotin. Viikottain BB-talosta häädetään yksi asukas asukkaiden antamien nimeämispisteiden perusteella. Tällä kaudella nimeämisiä voi seurata suorana Ruutu+:n 24/7-palvelussa.

Big Brother 2019 päättyy 10. marraskuuta.

Lue myös:
Liveseuranta: Big Brother 2019 Kickoff 1.9.2019 - Suomen Big Brother teki paluun (1.9.2019)
Tarinan jääminen ilman sänkyä aiheutti kyyneleet (2.9.2019)
Kaikki BB-talon asukkaat sivustollamme


Tulosta   Sähköposti