Finaaliviikko alkoi Helmerin päivällä - scooteilla ja diabloilla temppuilua

Video: Asukkaat Helmerin scoottikoulussa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-talossa käynnistyi viimeinen viikko maanantaina. Talossa on enää viisi asukasta, jotka saavat kukin oman päivän finaaliviikolle, jossa he saavat tehdä asioita, joista he pitävät.

Finaaliviikolle selviytyivät Anu, Helmeri, Kevin, Kimmo ja Kristian. Viimeisellä viikolla BB-talossa ei ole enää viikkotehtävää, vaan asukkaat suorittavat yksilökilpailuja ja jokainen asukas saa oman päivän. Sunnuntaisen häädön jälkeiset leppoisat tunnelmat jatkuivat myös maanantaiaamuna ja asukkaat olivat innoissaan viimeisestä maanantaista talossa.

Keskipäivän tuntumassa asukkaat saivat päivän ensimmäisen tehtävän. Asukkaat suorittavat tällä viikolla päivätehtäviä, jotka ovat kilpailuja, joiden paras voittaa 1000 euroa rahaa, jonka hän saa talosta poistuessaan. Kilpailut ovat yksilökilpailuja, joiden voittaja saa kolme pistettä, toiseksi tullut kaksi pistettä ja kolmanneksi tullut yhden pisteen. Eniten pisteitä kilpailuista viikon aikana kerännyt voittaa palkinnon.

Ensimmäisenä kilpailuna oli pingispallon kuljettaminen ilmapallosta saadulla ilmalla makuuhuoneesta keittiöön. Jokaisen asukkaan piti puhaltaa ilmapalloon ilmaa ja vapauttaa siitä ilmaa, jotta pingispallo liikkuu kohti maalia. Kilpailu kesti vain noin minuutin, jonka voittajaksi tuli Helmeri, Kristian oli toinen ja Kevin kolmas. Neljänneksi tuli niukalla erolla Anu, kun taas Kimmo ei päässyt maaliin, koska hän jäi pallonsa kanssa jumiin keittiön ovenpieleen.

Vähän myöhemmin asukkaat saivat selville, että tänään vietettiin Helmerin päivää. Helmerin johdolla asukkaat pääsivät scoottaamaan tehtäväalueella. Asukkaita opastettiin scootin käyttöön ja heidän piti suorittaa pari tehtävää, jotka Helmeri oli laatinut, jotta asukkaat suorittavat "scoottikortin" alkeet. Kaikista parhaiten scootin kanssa suoriutui Kristian, joka ei paljon opastusta temppuiluun tarvinnut. Kevinillä ja Kimmolla oli kaikkein eniten opeteltavaa, mutta etenkin Kevinin sitkeys oppia ja suorittaa temput puhtaasti kävi selvästi ilmi.

Scoottauksen jälkeen Big Brother tarjosi Helmerin päivän kunniaksi hampurilaisaterian, jota asukkaat kilvan kehuivat. Päivälliseen sisältyi yllätys, kun asukkaat näkivät videon, jossa jo talosta poistuneet asukkaat kehuivat Helmeriä päiväkirjahuoneessa. Video oli tehty todennäköisesti aivan viime päivinä ja vanhat asukkaat olivat vierailleet pk-huoneessa nykyisten asukkaiden tietämättä.

Vanhojen asukkaiden kehut herkistivät Helmerin ja hän oli otettu niistä. Videon jälkeen Helmeri sai halauksen Anulta ja sitten asukkaat kertasivat tuntojaan videosta ja vanhoista asukkaista muutenkin. Heistä oli kiva kuulla ja nähdä vanhoja asukkaita, etenkin niitä, joiden häädöstä on jo aikaa. Helmeri myös kiitti hänen kanssaan talossa olevia asukkaita hyvästä seurasta.

Päivän teema sai vielä jatkoa päivällisen jälkeen, kun asukkaat pääsivät jälleen temppuilemaan. Big Brother oli toimittanut taloon diablot, joiden kanssa temppuiltiin Helmerin opastuksessa. Helmeri itsekin oli hieman ihmeissään, sillä omien sanojensa mukaan hän ei ollut temppuillut diablojen kanssa pitkään aikaan. Helmeri palautteli nopeasti temppuja mieleensä ja muut asukkaat yrittivät niitä oppia parhaan kykynsä mukaan.

Finaaliviikon ensimmäisen päivän antiin oltiin asukkaiden joukossa tyytyväisiä. Kimmo pelkäsi päivällä, että viikko menee liian kilpailuhenkiseksi, mutta tunnelma on osoittautunut hyvähenkiseksi.


Tulosta   Sähköposti