Muotinäytös pyykkäyksen välipalana - Saadaanko pyykkivuori hoideltua?

Ella stailasi Paulan muotinäytökseen. Kuva: © Nelonen Media.
Ella stailasi Paulan muotinäytökseen. Kuva: © Nelonen Media.

Viikkotehtävä eteni BB-talossa ja samalla asukkaat järjestivät myös muotinäytöksen kierrätysvaatteilla. Asukkaita alkoi huolettamaan viikkotehtävän läpimeno, etenkin vaatteiden kuivuminen oli edelleen ongelma.

Kolmatta päivää jatkuvan pyykkäys-viikkotehtävän keskelle asukkaat saivat järjestettäväkseen muotinäytöksen. Vaatteet muotinäytökseen asukkaat saivat viikkotehtävän aikana käsittelemistään vaatteista. Tiistaina oli käynnissä hybridi-tv-äänestys, jossa katsojat valitsivat muotinäytöksen järjestäjäksi alkuperäiset talon asukkaat ja malleina toimivat alkuperäiset mökin asukkaat.

Alkuperäiset talolaiset ja mökkiläiset muodostivat parit, jotka saivat hetken aikaa suunnitella oman esityksen muotinäytökseen. Muotinäytöksessä esitellään malli, hänen asukokonaisuutensa ja mikä toimi inspiraationa asukokonaisuuden suunnittelulle.

Artun ja Olli-Pekan tiimi suunnitteli rosoisen city-lookin Olli-Pekalle. Ellan suunnitelma Paulalle ei ollut tarkoitettu rahvaalle, vaan hienostonaiselle sinipunaisessa asukokonaisuudessa. Afrikka-tarinoistaan tuttu Timo loi Kristiinalle afrikkalaishenkisen asun, jota täydennettiin tyynyjen tuomilla muhkeilla muodoilla. Joelin ja Katin suunnitelmat olivat samankaltaiset Markolle ja Samille, jossa molemmat pukeutuivat naisten vaatteisiin. Markon teemana oli mummi ja Samin isänmaallinen bikinimuoti.

Jokaiseen esitykseen liittyi lyhyt tarina, joista eniten asukkaita innosti Markon esitys, jossa vedettin varsin rohkea show. Myös Samin esitys kohahdutti, joka oli taattua Kessu-show'ta, jota on BB-talossa nähty kohta kuusi viikkoa.

Pyykkien kuivaus haasteena

Muotinäytöksen jälkeen asukkaat jatkoivat uurastamista viikkotehtävässä. Pinnat alkoivat väsymyksen myötä kiristyä ja tiuskimista suuntaan ja toiseen on jo nähty. Huolta aiheutti vaatteiden kuivuminen, koska tilat kuivattamiseen olivat vähissä tänään tulleista lisäapuvälineistä huolimatta. Asukkaat saivat tänään kuivattamiseen kaksi uutta kuivausrumpua.

Suunnitelma kuivaamiseen tuntui muuttuvan hetki hetkeltä, eikä selkeää strategiaa tuntunut olevan. Oli myös epäselvää, kuinka kuivausrumpuja sai käyttää ja Marko oli huolissaan, että heiltä loppuu aika, kun hän luuli, ettei kuivausrumpuja saa käyttää yöllä. Joel korjasi tämän tiedon ja totesi, että kuivausrumpujen viiden käyttökerran rajoitus nollautuu vasta aamulla ja niitä voidaan käyttää myös yöllä, jos niitä vahditaan.

Myöhään illalla Big Brother purki käyttörajoituksen ja kuivausrumpuja voi käyttää niin kuin asukkaat haluavat. Tämä muutti asukkaiden kuivaussuunnitelmaa jälleen kerran, mutta vihdoin oli ainakin toivoa näkyvissä. Yöllä vahtimisesta oli erilaisia suunnitelmia, mutta kuivausrumpujen vapaa käyttö käänsi mielipiteen yövalvomisen kannalle, vaikka pessimistissä ajatuksissa ajatuksissa menossa kaikki nukkumaan.

Tehtävähuone toimii kuivaushuoneena. © Nelonen Media.
Tehtävähuone toimii kuivaushuoneena. © Nelonen Media.

Viikkotehtävän rytmiä tuli myös sekoittamaan Joelin viime perjantain huutokaupassa voittama jalkapallomaaottelun katsominen televisiosta. Joel sai katsoa Suomi-Irlanti-ottelun kokonaan suorana ilman studio-osuuksia. Joel oli innoissaan ottelusta ja siitä, että sai nauttia myös omasta rauhasta. Joelilla olisi ollut mahdollisuus ottaa Paula katseluseuraksi, mutta Paula kieltäytyi kunniasta viikkotehtävän vuoksi.

Pelin jälkeen Joel sai kertoa pelin tapahtumista ja mitä tietoa lähetyksen aikana tuli ulkomaailmasta. Tarjoiluista Joel kertoi, että hän sai kahdeksan olutta ja erilaisia sipsejä. Ilmapiiri tuntui kohentuneen Joelin näkemän pelin jälkeen, eikä alkoholitarjoilut tuntuneen vaikuttavan Joelin työkykyyn millään tavalla.

Asukkaat ovat jälleen jo etukäteen miettineet, että tällä viikolla kaupasta ostetaan pelkästään herkkuja ja niitä tuotteita, mitä kauppaan pääsijä haluaa ostaa. Viikkotehtävän onnistumisen ratkaisee tuleva yö ja saavatko asukkaat herkkuja vai ei. Asukkaat löivät viikkotehtävän onnistumisesta vetoa 99:n vedonlyöntiprosentilla, joten epäonnistuessaan heidän viikkobudjettinsa on vain muutaman euron.

Keskiviikon aikana asukkaiden palauttamien pyykkien kokonaismäärä on 676 kg Big Brotherin nettisivujen mukaan. Tässä ei ole todennäköisesti mukana kaikkea keskiviikkona käsiteltyä pyykkiä. Päivittäisesti asukkaat ovat palauttaneet maanantaina 207 kg, tiistaina 217,5 kg ja keskiviikkona 251,5 kg.

Viikkotehtävä päättyy torstaina.

Lue myös:
Tuhat kiloa pyykättävää asunnottomien hyväksi (12.10.2020)
Kuivaustila vähissä, pyykinpesu hidastui (13.10.2020)
Pyykkejä palautukseen pesuainejäämien vuoksi (14.10.2020)

Artikkelia on päivitetty 15.10.2020 kello 01.47: Lisätty tieto keskiviikon pyykinpalautusmäärästä ja kokonaistilanteesta.

 


Tulosta   Sähköposti