Tuotanto pahoitteli virhearviotaan - Hätäkuulutusta ei olisi pitänyt käyttää yöllä

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Viime yönä tapahtunut hätäkuulutuksen käyttö salatehtävän aikana on puhuttanut talossa ja sosiaalisessa mediassa. Tuotanto reagoi tilanteeseen pahoittelemalla sitä sunnuntaina.

BB-talossa oli viime yönä käynnissä Reeon ja Mian salatehtävä, jossa käytettiin Big Brotherin hätäkuulutusta. Hätäkuulutuksessa kuulutetaan moneen kertaan asukkaan nimeä, jos tällä on epäillään olevan joku hätä.

Viime yönä tätä kuulutusta käytettiin Mian kohdalla, kun Mia ja Reeo suorittivat salatehtävää, jossa piti pelästyttää talon asukkaita ja asukkaat tahdottiin hereille. Big Brother, eli tuotanto oli mukana salatehtävän toteutuksessa soittaessaan kuulutusta taloon.

Muut asukkaat pelästyivät tätä tilannetta yöllä, mutta aamulla lähes kaikki ottivat tilanteen ymmärtäväisesti, kun kellekään ei oikeasti tapahtunut mitään. Asukkaat kävivät yöstä lähtien monesti päiväkirjahuoneessa, jossa heille selvitettiin yön tapahtumia.

Tuotanto reagoi myös katsojien suuntaan. Sunnuntaina Big Brotherin nettisivuilla julkaistiin uutinen, jossa pahoiteltiin yöllistä hätäkuulutusta ja todettiin, että se oli virhearvio. BB-nettisivujen mukaan tuotanto on todennut, ettei hätäkuulutusta olisi pitänyt käyttää tuollaisessa tilanteessa.

Tilanne on käyty läpi paitsi asukkaiden, myös Big Brotherin työryhmän kanssa, sanotaan BB-nettisivuilla. Tuotanto linjaa, että hätäkuulutusta ei käytetä näin ja pahoittelee tapahtunutta.

Yöllisistä tapahtumista on käyty paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa eri alustoilla. Tuntuma on, että suuri osa keskustelijoista ei pitänyt tuotannon toimintatapaa onnistuneena.

Salatehtävän toteutus järkytti yöllä talossa - Sofia itki hätäkuulutuksen paljastuttua hämäykseksi (30.10.2022)

Artikkelia on päivitetty 30.10.2022 kello 14.49: Korjattu otsikosta kirjoitusvirhe otsikosta ja vaihdettu sana hätäkutsu sanaksi hätäkuulutus. Loppuun lisätty linkki salatehtävän kulusta kertoneeseen artikkeliin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.