Nina ja Roni vapaaehtoisina ulkomajoitukseen - Sisällä poikkeuksellisia nukkumapaikkoja

Julkkiskausi 2021
Nina Mikkonen ja Roni Bäck retkisängyissään BB-talon pihalla. Kuva: © Nelonen Media.
Nina Mikkonen ja Roni Bäck retkisängyissään BB-talon pihalla. Kuva: © Nelonen Media.

BB-taloon muutti sunnuntai-iltana 14 julkisuuden henkilöä, kun Suomen toinen Julkkis-Big Brother starttasi. Heti ensimmäisenä iltana kaksi asukasta joutui majoittumaan pihalle.

Uuden BB-talon julkkisasukkaat olivat hädintuskin asettuneet taloksi, kun Big Brother kertoi asukkaille shokkiuutisen. Heidän oli valittava joukostaan kaksi asukasta, yksi mies- ja yksi naisasukas, jotka joutuvat majoittumaan BB-talon pihalle yöksi. Talossa oli arkku, jossa oli tarpeita yömajoitusta varten.

Asukkaat pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, ketkä lähtevät yöksi pihalle. Nina Mikkonen ja Roni Bäck olivat vapaaehtoisesti valmiita menemään pihalle. He aloittivatkin tutustumisen arkun sisältöön ja he pohtivat, millaisiin olosuhteisiin he joutuvat.

Nina harmitteli, että hän oli laittautunut taloon tuloa varten ja nyt he joutuisivat pihalle. Kysymyksiä aiheutti, miten vessakäynnit suoritetaan ja mitä välineitä heillä on pihalla. Big Brother oli toimittanut arkkuun mm. Trangian ruoan laittoa varten.

Ennen kuin Nina ja Roni joutuivat siirtymään pihalle, he saivat viettää tovin uusien asukastovereidensa kanssa. Vuorokauden vaihduttua maanantain puolelle Big Brother määräsi Ninan ja Ronin siirtymään pihalle. Maastokuvioidussa vaatetuksessaan he siirtyivät BB-talon isohkolle pihalle.

Tutustuttuaan paikkoihin he eivät olleet ollenkaan harmissaan, että he olivat tehneet valinnan olla ulkona. Nina ja Roni kehuivat tiloja ja he bongasivat mm. kuntoilunurkkauksen ja pesupaikan. He saivat Big Brotherilta ohjeistuksen myös vessassa ja päiväkirjahuoneessa käynteihin, jotka suoritetaan tehtäväalueella. Nukkumapaikkoina heillä oli retkisängyt ja makuupussit.

Uuden BB-talon makkarissa valittiin nukkumapaikkoja. Kuva: © Nelonen Media.
Uuden BB-talon makkarissa valittiin nukkumapaikkoja. Kuva: © Nelonen Media.

Taloon jääneet asukkaat pääsevät nukkumaan BB-talon makuuhuoneessa, jossa oli erilasia nukkumapaikkoja, jotka eivät kaikki ole välttämättä mukavia. Yksi erikoisimmista sängyistä oli pinnasänky, joka arvelutti asukkaita, mutta jonkun siinäkin on nukuttava. Asukkaat saivat varata nukkumapaikat itse ja ilmeisesti nopeimmat söivät hitaammat parhaissa nukkumapaikoissa.

Illan käännyttyä yöksi yksi jos toinen asukkaista alkoi valitella väsymystä pitkänä päivänä. Nukkumalupaa odoteltiin, sillä asukkaat eivät kaiketi saa mennä nukkumaan ilman lupaa.

Keskustelu ja tutustuminen jatkui kuitenkin vilkkaana. Keskusteluja käytiin asukkaiden taustoista ja yleisistä asioista. Yleinen mielipide asukaskokoonpanossa asukkaiden keskuudessa oli positiivinen. Porukkaa pidettiin hyvänä, mutta esimerkiksi Sanna Ukkola muistutti, että varmasti kauden edetessä ristiriidat nousevat esiin, etenkin, kun nimeämiset alkavat.

Ensimmäiset hetket tämän vuoden Julkkis-BB:ssä alkoivat kuitenkin hyvissä merkeissä niin talossa kuin pihan kaksikollakin.

Lue myös:
Liveseuranta: Julkkis-Big Brother 2021 Kickoff 2.5.2021 - 14 julkkista muutti uuteen BB-taloon (2.5.2021)
Julkkis-Big Brother 2021 on käynnistynyt - Kaksi asukasta valittiin ulos nukkumaan (2.5.2021)

Tulosta
Jarkko
Jarkko